Mi lehet ez az egész? (lejjebb több infót találtok)
Kérek valamit egy embertől és a szemébe nézek, mondom magamban, hogy engedje meg és megengedi. Ha azt "kérem" (magamba) hogy ne engedje meg akkor nem engedi meg...
Mi lehet ez? És nem kitalálom magamnak többszöri alkalom!
NORMÁLIS válaszokat kérek!!
Köszönöm!!
Annyira köszönöm a válaszokat!
Ha elveszítem az önbizalmamat akkor nem tudok majd ilyet tenni?
"Más személyekkel kapcsolatban egyébként ők nem manipulátorok, mivel a másik személynél is létezik a Szabad Akarat törvénye, és náluk is működik a Gondolat Teremtő ereje. Ha az, ami történik, nincs ellentétben a másik ember Szabad Akaratával, "csupán" a gondolati ereje kissebb hatásfokú, akkor a bekövetkező esemény az ő tanulási folyamatának része."
Persze, értelek, nem mondtam, hogy nem működik a szabad akarat...a manipulatív szabad akaratából a másik akaratát választja, azért, mert a másik ráhat a manipulatívra, úgy hogy észre sem veszi egyik sem, hogy mi történik. :D
amúgy a hangok, melyek cselekedetekre sarkallanak belülről érkeznek..ilyen esetben kétféle lehetőség van, vagy "enged", vagy "nem enged"...szóval simán lehet, hogy aki akarja, hogy megengedje annak a hangját hallja meg belül a másik, és azt hiszi a maga akarata...de ez nem zárja ki a szabad akaratot, hiszen választhatta volna a másik döntést is...:)
üdv
26/
LastOne.Left
Ne hagyd el magad, nekem az tett be.
Ill ha annyi sz*r esik a nyakadba h. már sehogy se tudod megtartani. Ez elől kitérni, mert rendszerint nem a Te hibád, de az első csak rajtad múlik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!