Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi lehet ez az egész? (lejjebb...

Mi lehet ez az egész? (lejjebb több infót találtok)

Figyelt kérdés

Kérek valamit egy embertől és a szemébe nézek, mondom magamban, hogy engedje meg és megengedi. Ha azt "kérem" (magamba) hogy ne engedje meg akkor nem engedi meg...

Mi lehet ez? És nem kitalálom magamnak többszöri alkalom!

NORMÁLIS válaszokat kérek!!

Köszönöm!!

2011. júl. 26. 10:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Na akkor nem én vagyok megkattanva. Nekem is detto ez volt, ha valamit akartam akkor az lett. De vigyázz mert ha megcsúsznak körülötted a dolgok (sajnos velem ez történt) akkor ez a pozitív ráhatás (szerintem erről van szó) hamar el tud illanni.

Szóval ügyesen alakítsd a dolgokat :) és használd ügyesen.

2011. júl. 26. 10:57
 2/15 anonim ***** válasza:

Mindig így van?

Mert lehet, hogy csak arra figyelsz, amikor ez bejön, azt meg figyelmen kívül hagyod, ha nem.

Lehet, hogy csak megérzed, hogy "megengednek-e", vagy sem.

2011. júl. 26. 10:58
 3/15 A kérdező kommentje:
Végre valaki akinek ilyen van...én is azt hittem, hogy bolond vagyok az elején azt hittem, hogy véletlen de egyre gyakrabban történtek meg és megijedtem...És neked elmúlt? Vagy még van ez?
2011. júl. 26. 10:59
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Tekintettel arra h. amikor sikerült nagyon jó formában voltam, egyszerűen tudtam h. annyira jól mennek a dolgaim h. bármit elérhetek. Hittem az egészben.

Aztán sajna kiesett a kezemből az irányítás, és ez a jó adottság is elmúlt.

2011. júl. 26. 11:01
 5/15 A kérdező kommentje:

Az előző az 1.-nek ment!

Általában van, de az erősebb embereknél nem megy (gondolom én a férfiakra)...

2011. júl. 26. 11:01
 6/15 A kérdező kommentje:

1. válaszolónak:

És neked ez mennyi ideig tartót?

2011. júl. 26. 11:03
 7/15 anonim ***** válasza:
70%

Ez a "Teremtő" gondolat ereje = amire gondolsz, azt vonzod magadhoz. Ez persze függ attól, hogy ki milyen erőteljesen tud koncentrálni egy adott dolog remélt megvalósulására.

Egyébként ezért tanítják a pozitív gondolkodás szükségességét, ezért célszerű mindig arra gondolni, aminek a megvalósulását szeretnénk, és nem arra, amit nem szeretnénk.

Ezen alapul az Agykontroll tanítás.

Ezen alapul a Vonzás hatalmának tanítása is. Tulajdonképpen hited és gondolataid erőssége alapján tudsz az életedbe bevonzani dolgokat.

Figyelj oda, hogy mire gondolsz, mit kívánsz (akár magadnak, akár másnak)! A végig-gondolt gondolat nem mérlegel, hogy valami jót vagy rosszat magadnak, vagy másnak kívánod-e, mivel a gondolat tőled indult ki, a megvalósulást hozzád szállítja le.

2011. júl. 26. 11:04
 8/15 anonim ***** válasza:

vannak manipulatív emberek és manipulátorok, te az utóbbiba tartozol, és akiknél ez működött, azok meg az előbbibe...a dolog azért működik gondolati szinten, mert valójában az elme az elsődleges létező, s nem az anyag, vagyis az elméd nem az agyadban van, ezért tudsz ráhatni a másikra ilyen módon...röviden tehát arról van szó, hogy a te "szellemed" erősebb, dominánsabb, míg akiknél működik azoké nem. ettől függetlenül egyenlőek vagytok minőségileg...:)

üdv

26/F

LastOne.Left

2011. júl. 26. 11:07
 9/15 anonim ***** válasza:

11,04 vagyok

Ezért tanítják a tudatosság = tudatos gondolkodás szükségességét, ezért nem mindegy, hogy mire gondolsz. Ez igaz nemcsak más emberekkel kapcsolatban, hanem dolgok, események megvalósulásával kapcsolatban is.

Az ősi kínai tanítások szerint ez a "gondolatok tűhegyesítése".

:D

Más személyekkel kapcsolatban egyébként ők nem manipulátorok, mivel a másik személynél is létezik a Szabad Akarat törvénye, és náluk is működik a Gondolat Teremtő ereje. Ha az, ami történik, nincs ellentétben a másik ember Szabad Akaratával, "csupán" a gondolati ereje kissebb hatásfokú, akkor a bekövetkező esemény az ő tanulási folyamatának része.

2011. júl. 26. 11:17
 10/15 anonim ***** válasza:
én ha azt gondolom hogy legyen itt a pizzám, azis itt lesz hamar, érdekes
2011. júl. 26. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!