Ki az a drakonak szolics?
Ezt általános műveltségnek hívják és kérdem én, milyen ember az, aki nem tudja művelni minimum egy alap fokon a magyar nyelvünket? Öcsi, te nem tartozol ebbe a csoportba sajnos.
Elmondom mi a teendőd, a saját érdekedben: ne keress kifogásokat és magyarázkodásokat, valld be magadnak a hibáid. Ha ezt sikerült megtenned változtass rajtuk. Ha nem értenéd egy konkrét példát felhoznék: ne szólj olyan témához hozzá, amihez nincs kellő ismereted.
A válaszolók és kérdést feltevők között, avagy a gyakorikerdesek.hu felhasználói élő, hús-vér emberek és ezt tartsd észben. Attól, hogy rávilágítottam egy hibádra, attól én nem vagyok "hülye f@sz", ahogy te említetted.
Megértésed köszönöm.
Igen, Teljesen egyetértek az előzővel nem is csak a F@SZ hanem az a sok "xD"-zés ez szerintem szánalmas. Jah és... 14 éves, egyik válaszában írta egy 21 éves csajnak :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Itt a bizonyíték :))
1.igenis értek ezekhez.
2.lesz@rom ha sz@rul írok eltudjátok olvasni azt kész nem vagyok művelt lesz@rom van fontosabb dolog is.
3.na és ha 14 vagyok?legalább nem vagyok akkora segg mint itt egyesek akik azt nézik mibe lehet belekötni és csak a másikat szopassák.
drako:
Ez így egyre szánalmasabb... Nem tudod mikor kell befogni? O.o
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!