Ezt hová tennétek? Mégis mit élt át?
Egyik barátnőmmel nemrégiben elmentünk piknikezni egy erdőbe, és egy üveg bor után el kezdett "sztorizni".
Mindig szkeptikus lánynak ismertem meg-ezoterikus témában, de most elég érdekeseket mondott.
Bevallotta, hogy 7 éves korától vannak furcsa rémálmai, nem tud mozogni álmában, dolgokat lát maga felett félálomban, gyakran ruha nélkül ébredt egy ilyen esti rémálom után, ruháját a lakás másik pontjában találja meg, és máig tartanak az élénk álmai utazásról furcsa világokba, akárhányszor felkel, kialvatlan...És ezt én is látom rajta.
Mesélt még egy furcsa dologról, lehet kinevettek, állítólag egyszer felébredt és a szekrénye mozogni kezdett, fel-le, mély morgás kíséretében, másnap szinte fel sem tudott kelni...Valami mentális baja van?
Inkább valami sérlem kivetülése gyerekkorból, de volt olyan ismerősöm, akinek elvileg semmi gondja nem volt, mégis hasonló tünetekkel rendelkezett. Elég brutális arra kelni, hogy hörög és nyög, sikoltozik a haverod melletted.
Pluszban még: a srácot gyerekkorától ismertem, amikor nem volt divat ez az ufó mizéria, már akkor is fura "hosszú manókról" számolt be, akik felette állnak. Lehet túl sok mesét hallgatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!