Az állatok és a növények haláluk után bejuthatnak-e a mennybe, illetve valahol tovább élnek-e?
Előző vagyok.
Nem így akartam írni nem tudom miért azt írtam:D
Szóval "Benzin nélkül az autó sem működik.."
Helyesbítek.
Benzin a vér, motor az agy, de az autó nem indul el magától, ha vki be nem indítja.. Szerintem én nem vagyok egy bonyolult felépítésű lény, akit különböző "szervek"-nek nevezett dolgok irányítanak.. Nem gyakorlok semmiféle vallást. A test adott a szervekkel, épp úgy, mint az autó a motorral és a benzinnel, de azt a testet is hajtani kell. Szerintem az a hajtó erő nem más mint a lélek, ami ha távozik, a test is kikapcsol a szervekkel együtt.
Lélek nélkül pedig mit érne az élet...
"Újra kapcsolódnak a közös tudathoz."
Kedves hozzászóló: ezt kifejtenéd bővebben?
Aki azt hiszi, hogy nincs lélek, nos az nagyon téved. Amikor úgy cselekszel, olyan ösztönösen, hogy fel sem fogtad még a problémát, (tudatosan) nos akkor a felsőbb éned azaz a lélek cselekszik helyetted. De egy materialistának ezt hiába magyarázom. Mindenki abba hisz amiben akar. Szabad választás.
Hogy a kérdésre válaszoljak, Állatoknak is van lelke, haláluk után ugyan azon lélekcsoportba tér vissza.
Ellentétben az emberrel, ahol különböző szintű lélekcsoportok vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!