Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az állatok és a növények...

Levka Reina kérdése:

Az állatok és a növények haláluk után bejuthatnak-e a mennybe, illetve valahol tovább élnek-e?

Figyelt kérdés
2011. júl. 4. 15:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Nem így akartam írni nem tudom miért azt írtam:D

Szóval "Benzin nélkül az autó sem működik.."

Helyesbítek.

2011. júl. 20. 13:16
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
És az az okos telefon akit megkereszteltek és hisz istenben?
2011. júl. 20. 13:27
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó! az embernek a "motorja" az tulajdonképpen az agy ha akarjuk nevezhetjük ezt úgyis hogy "lélek".
2011. júl. 20. 13:29
 14/17 anonim ***** válasza:

Benzin a vér, motor az agy, de az autó nem indul el magától, ha vki be nem indítja.. Szerintem én nem vagyok egy bonyolult felépítésű lény, akit különböző "szervek"-nek nevezett dolgok irányítanak.. Nem gyakorlok semmiféle vallást. A test adott a szervekkel, épp úgy, mint az autó a motorral és a benzinnel, de azt a testet is hajtani kell. Szerintem az a hajtó erő nem más mint a lélek, ami ha távozik, a test is kikapcsol a szervekkel együtt.

Lélek nélkül pedig mit érne az élet...

2011. júl. 20. 22:06
 15/17 anonim ***** válasza:

"Újra kapcsolódnak a közös tudathoz."

Kedves hozzászóló: ezt kifejtenéd bővebben?

2011. júl. 21. 00:55
 16/17 anonim ***** válasza:
Az indiai lélekvándorlás alapján, be kell jussanak valamennyien valahová, hogy ujjá születhessenek. Mindenki érdeme szerint.
2011. júl. 21. 22:10
 17/17 anonim ***** válasza:

Aki azt hiszi, hogy nincs lélek, nos az nagyon téved. Amikor úgy cselekszel, olyan ösztönösen, hogy fel sem fogtad még a problémát, (tudatosan) nos akkor a felsőbb éned azaz a lélek cselekszik helyetted. De egy materialistának ezt hiába magyarázom. Mindenki abba hisz amiben akar. Szabad választás.

Hogy a kérdésre válaszoljak, Állatoknak is van lelke, haláluk után ugyan azon lélekcsoportba tér vissza.

Ellentétben az emberrel, ahol különböző szintű lélekcsoportok vannak

2012. okt. 19. 06:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!