Szerintem szellem van a lakásunkba mit csináljak kezdek nagyon parázni?
Amikor valaki nalunk van napokig, miutan elmegy "tisztitast" szoktunk tartani a lakasban, hogy a nalunk maradt energiajat semlegesitsuk, esetleges arto szellemeket, amiket magaval hozott elkuldjuk.
Zsalya fustolovel befustoljuk az egesz lakast. Lehetoleg minden sarkot, agy alatt, szekreny folott stb.
Egy palacsinta sutobe (alufoliara) szorunk sot, amit meglocsolunk egy kis alkohollal (tiszta alkohollal, nem whisky vagy ilyenek).
Meggyujtjuk, amig az alkohol eg a son, addig korbejarjuk vele a lakast es hangosan utasitjuk oket, hogy menjenek. (azert palacsinta suto, mert annak nyele van es el tudom tartani magamtol, hogy a fust/lang ne legyen kozel hozzam)
Majd illo olajba martott ujjal szivecskeket es egyeb (szamomra jelentos) pozitiv szimbolumokat rajzolok a ablakok ala a padlora, illetve a kuszobhoz az ajtoknal, kozben valami imadsagot elmondva.
Fenti eljaras olcso es konnyen kivitelezheto. Egy probat meger. A TV-t pedig huzd ki estere :)
Úr isten! Az előző hozzászólók sokkal félelmetesebbek, mint akármelyik szellem. Méghozzá a meggyőződésük miatt, bizonyítatlanul és névtelenül mondanak olyan konkrét dolgokat, és olyan extrémeket, hogy borzasztó. Tuti van 1-2 önjelölt szellemprof, vagy 1-2 idézős haver, akik elhiszik a másik hazugságait, azért, hogy az ő baromságukat is elhiggye a másik.
Ha a figyelemből és félelemből táplálkozna, akkor határozottan zavard el a rákba. Meg elég ignorálni.
De könyörgök, ne tegyél hugyot az ajtóba, mert az ordenáré lapaj baromság.
ha nem az élénk fantáziád játszik veled akkor ha nem sz@rod le, akkor jelezd (már ha létezik) neki, hogy vagy mondja meg mi kell neki, vagy húzzon el.
De Jézus mekkora épületes baromságokat írnak.
Amikor Kopernikusz elojott az otleteivel, anno az is csak "epuletes baromsagnak" tunt az akkori ember szemeben.
Lehet, h te nem hiszel az ilyesmiben, aki hisz pedig ha akarna sem tudna neked az ellentetjet bizonyitani, az meg nem jelenti azt hogy h*lyeseg.
Vizeletet az ajtoba rakni szerintem sem normalis, de en meg tudom erteni, hogy vannak akik MASKENT gondolkodnak mint en es elfogadom. Nem feltetlen ertek vele egyet, de elfogadom. Ezert szep hogy szabad vilagban elunk, mindenki azt csinal amit sajat maga jonak tart. Te is, peldaul azzal, hogy legyalazod a korabbi hozzaszolok otleteit. Amig masnak nem art vele, hajra... lehet hogy neki hasznalni fog.
"meggyőződésük miatt, bizonyítatlanul és névtelenül mondanak olyan konkrét dolgokat" - mint peldaul - "az ordenáré lapaj baromság" :)
Fiatalabb koromban velem is előfordult, hogy az ajtó elé hugyoztam részegen....na de józanul, előre megfontolt szándékkal....
A lényeg az, hogy szerintem Magyarországon maximum egy pár ember van aki el tudja küldeni a szellemeket, és ők nem az EZO-tv-ben találhatók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!