Látsz valami furcsát a képen?
Figyelt kérdés
később megírom mit kell nézni ha nem jönne rá senki de kíváncsi vagyok mégis észreveszi e valaki :)
nekem volt egy furcsa gondolatom elsőre.xD
2011. jún. 27. 23:20
11/22 anonim válasza:
olyan mintha egy srác lenne telóval a kezében,aki épp képet csinál o.O
12/22 A kérdező kommentje:
géppel készült a kép...,de hogy tovább színesítsem a töténetet van egy érdekes háttere a storynak.Előtte kint fotózgattam a naplementét miegymást és egy régi temetőben is jártam lehet hogy onnan hoztam haza valakit?:Dazért tényleg érdekes...
2011. jún. 27. 23:51
13/22 anonim válasza:
Nem volt tv,laptop,vagy ilyesmi miközben fényképeztél?
14/22 A kérdező kommentje:
semmi nem volt a háttérben...de igaz ami igaz biztos h a gép lencséjéről való tükröződés okozhatott ilyen "jelenséget" vagy nemtudom...azért jól sikerült kép lett:D
2011. jún. 28. 00:14
17/22 anonim válasza:
Tényleg olyan, mintha egy idős férfi arca lenne a szemedben.
18/22 anonim válasza:
Szerintem semmilyen arc nincsen a szemedben. Van egy fekete árnyék illetve egy fekete csík vágja ketté a szemed...
19/22 anonim válasza:
Woow!!!!! Rájöttem a rejtvényre!
a megoldás: Szemüveges vagy!!
:-D
KK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!