Hisztek a szellemekben?
Figyelt kérdés
2011. jún. 25. 14:19
13/16 Softness válasza:
ne foglalkozz evvel, én láttam már jópárat, és nem túl kellemes. volt akivel hónapokig együtt laktam, és állandóan nézett meg piszkált, szórakozott, hogy tud e kapcsolatot teremteni és rendesen éreztem hogy meghúzta a pólómat, megérintette a lábujjamat az orromat, de ismertem őt még életében, pontosabban anyu barátja volt mi csak párszol találkoztunk, de így nem féltem tőle, de azért elég ilyesztőek tudnak lenni, én ha érzek egyett mindig elzavarom, mert félek tőlük.
14/16 anonim válasza:
Szerintem igen is van valami kell hogy legyen! habár még én hála nem tapasztaltam de a nagymamám sokat mesélt rég az ő tapasztalatairól! nem igazán foglalkozok ezzel a témával mert félnék ha ilyen eset történne velem! Szerintem az álmoknak is van közlendője! többször álmodtam olyat ami sajnos megtörtént!!!
15/16 anonim válasza:
En Angyaloknak hivom Oket, a lelkeket. :) 17/l
16/16 anonim válasza:
Az angyaloktól nyerték az emberek a képmutatás hatalmát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!