Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogy lehet elmulasztani az...

Hogy lehet elmulasztani az ilyen "álmokat"?

Figyelt kérdés
Nem is kifejezetten álmok, vagy nem tudom, de nagyon ijesztőek:S Lényeg, hogy lefekszem aludni, és általában elkezdek valamin gondolkozni/ábrándozni, és előbb-utóbb elalszom. Mostanában többször volt olyan, hogy lehunytam a szemem, hogy alvás, de nem sokára a gondolatok vették át az 'irányítást', szóval már nem én gondoltam őket, hanem így áramlottak, és hangokat hallottam (valaki felváltva kiabált és suttogott nekem), és nem bírtam megmozdulni, de azt is láttam, hogy az ágyban fekszem, csak egyszerűen egy ilyen hatalmas blokk volt, és nem tudtam 'felébredni' sem. Aztán hirtelen felriadtam, és olyan szívdobogással meg rémülettel ébredtem, hogy hihetetlen:S és utána ez még megtörténik 2-3szor... Mi ez, hogy lehet eltűntetni?:( 20/L
2011. jún. 25. 08:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Elsőre a "légzőgörcs"-re godnoltam, bár az nemigen jön vissza kétszer - háromszor. Az ellen csak a felégredés használ, de nem veszélyes. Úgy érzed, hogy se mocani, se kiáltani, és megfulladsz szinte, den történik semmi baj. A rossz álmok amúgy leginkább az örökös félelem állapotától lehetnek, de az is lehet, hogy olyankor "átlátogatsz" egy másik szellemi síkra. Ha ez lenne, nem tudok megoldást. Próbáld megfigyelni, hogy mennyi kávét, zöld teát, coca kólát - tehát coffeint - iszol, és esetleg ezen változtass.
2011. jún. 25. 11:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez nem álom, hanem lehet, hogy alvásparalízis. Ez kicsit körülményesebb, de ha biztosra akarsz menni és tényleg nagyon zavar a dolog, menj el egy alvásklinikára, ott tudnak diagnosztizálni és segíteni is! Pesten és Szegeden biztos van, de szerintem más nagyobb városokban is!
2011. jún. 25. 12:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Iszok kávét, néha kólát, de nem kiugró mennyiséget, általában ugyanannyit mindennap. Mikor stresszes vagyok ez a 'dolog' többször előjön, és bár tudom, hogy nem lesz semmi bajom, nagyon rémisztő, pedig nem vagyok egy ijedős fajta... Csak azért zavar, ezt leszámítva, mert mindig többször jön elő egymás után, és akkor nagyon nem akaródzik visszaaludnom, hátha megint lesz, még ha nagyon fáradt és kimerült vagyok is. Ez az alvásparalízis elnevezés maga is elég ijesztően hangzik... rákerestem, hasonlít, de nem tudnám megmondani, hogy tényleg az-e. Szerinted egy ilyen alvásklinikán mit tudnak ezzel kezdeni? Valami gyógyszer? Annyira nincs sokszor, csak bizonyos időközönként feldúsul:S
2011. jún. 25. 12:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Javaslatom: valami nyugtató teakeverék: pl. levendula, komlóvirág, citromfű. Legjobb a herbáriában kész nyugtató teakeveréket venni. Készíthetsz illatpárnát is ilyen gyógynövényekből és azzal alszol.
2011. jún. 27. 21:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Sajnos nem vagyok szakértő a témában, a kezeléséről nem tudok sokat, nem hiszem, hogy a gyógyszer a fő terápiája, hanem kiegészítőként működhet esetleg
2011. jún. 28. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!