Miért ilyen hülyék az emberek?
Figyelt kérdés
Miért idézgetnek démonokat, szellemeket? aztán meg itt panaszkodnak h segítség... a kíványcsiság egy dolog de ez már túlzás, a démonok ártó lények nem kéne kísérletezgetni velük.... Eddig nem is hittem ezekben, de amiket itt olvasok nem lehetnek kitalációk, egy szó se üti a másikat, de akkor sem értem, tudják h rossz mégis megidézik.. bele is halhatnak v a környékükről vki... Ki ért velem egyet? :D2011. jún. 21. 21:48
11/15 anonim válasza:
kérdező!
arra vagy kíváncsi, hogy miért hülyék az emberek és a kíváncsi szót leírod úgy, hogy "kíványcsi" - érzed a kontrasztot?
nem, nem elírás, eszedbe se jusson!
12/15 anonim válasza:
Én azt mondom, ne halgass egy p*csre se. Minden ember a szíve mélyén rossz. Mikor megszületünk, ahogy felnövünk óriási léptekkel hagyunk magunk mögött másoknak fájdalmat. Az emberek rosszak. És mivel mi nem vagyunk jók, túl idióták vagyunk hozzá hogy felfogjuk, az öseink és a múltbeli emberek okkal írtak mondákat, okkal született meg a Biblia, a népmesék és egyebek. Én hiszek a démonokban, hiszek benne hogy odaát van egy erö amit a 100 féle idézési módszer közül valamelyik képes szabadjára engedni öket. Sajnos vannak ( a rossz, romlott lelkünk miatt ) olyan emberkék, akik úgy hiszik majd ök Istent játszhatnak és urakodhatnak, játszadozhatnak ezekkel a lényekkel. Na ezért vannak ilyen hülyék.
13/15 A kérdező kommentje:
22:44-es jol van tanár néni kössél bele, mert te tökéletes vagy és sose írsz el semmit és sose hibázol, pff, nem azért kérdeztem ezt h helyesírási hibát keressenek... majd azt holnap keres a magyar tanár miközben szóbelizek (mert lesz nyelvtani részből gyakorlat is)
Az értelmes válaszokat köszönöm, (hihetetlen h ilyen emberfeletti erővel bíró lények léteznek és h meg lehet idézni őket, durva...) elképzelni se merem milyen lehet, de mostantól kezdve nem foglalkozok ezzel a témával, rossz hatással van rám
2011. jún. 22. 10:27
14/15 anonim válasza:
kicsit adrenalinfüggők vagyunk. vonzz minket a veszély, a kihívások. egy így volt mindig is, és így is marad.
15/15 Eronne válasza:
nost mikor iesmiket idezel akkor az agyad egyik tartomanya annyira akarja ezeket a dolgokat latni hogy elhiteti veled hogy erzel vmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!