Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Csak szerintem nincs erre...

Csak szerintem nincs erre reális, épkézláb válasz?

Figyelt kérdés
Igazából csak meg szeretném osztani veletek, hogy tudtátok azt, hogy az összes ember alap életkora 111? Ez minden év előrehaladtával növekszik eggyel. Ez alatt azt értem, hogy adjátok össze a születési évetek utolsó 2 számjegyét, a mostani életkorotokkal és 111 fog kijönni. Ez igaz minden 1900 után és 2000 előtt született emberre. A 2000 után született emberek alap életkora 11. El lehet gondolkodni azon is, hogy mi van ha visszamegyünk egészen 0-ig, vagy Kr.e.-ig. Egyáltalán vissza lehet menni ésszerűen, ha az utolsó 2 számjegyre szükség van? A halottaknak is 111 jön ki. Elég rémisztő.
2011. jún. 21. 21:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szoptad, 13 vagyok és 97 be születtem.... Semmi misztikum nincs ebben
2011. jún. 22. 11:01
 12/14 anonim válasza:
ezt benézted, '94es vagyok, és 16. :D 94+16=110.
2011. jún. 22. 12:17
 13/14 anonim válasza:
ohh Istenem tanuljatok már meg számolníí!!... attol még, hogy nem érted el azta hónapot amiben születtél már annyi idősnek számítasz pl ha ahogy az eggyik okos írta.. 94 ben születtél akkor már 17-nek számítasz.. ha 87 ben 24nek számítasz és így tovább.. nehogy már ne tudjatok számolni nem igaz-.-
2011. jún. 22. 22:29
 14/14 anonim ***** válasza:
te vagy bambafasz :) mi az h nnak számítok? akkor van születésnapom, akkor leszek idősebb, ha elérem azt a napot amikor születtem!
2011. okt. 9. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!