Mi van velem? Mért félnek tőlem az emberek? Mit láthatnak bennem amit én nem látok?
Figyelt kérdés
Megérzem ez nem kétség...de ez nem undor vagy megbotránkozás ez nagyon más...2011. jún. 21. 20:54
11/14 anonim válasza:
"a modern keresztes lovag" :) Ez azért aranyos. Na látod, sokan kedvelnek akkor, nem mindenki fél. (Azért megnézném, hogy rám milyen hatással lenne a 'kisugárzásod'. Még nem találkoztam olyan emberrel, akitől félnék.) :)
12/14 A kérdező kommentje:
Az ember önmagába nem veszélyes :)
De van egy olyan érzésem h egyszer ráakadok a páromra úgymond...csak kérdés h kimarad talpon. És igen nem mindenkire vagyok ilyen hatással de az már egy jó pár éve már "mellettem ál" vagy "ismer" és nem egy járó kelő :)
2011. jún. 23. 17:48
13/14 anonim válasza:
szívesen találkoznék veled! :)
14/14 A kérdező kommentje:
Nem arra értettem h ráakadok a páromra h nőstényezni járok ide :D.Hanem egyszer elmúlik a szerencsém és ráakadok vkire (a vakmerőségemből kifolyólag) aki aki fejbe lő...de hát benne van a pakliban.
2011. jún. 26. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!