Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tegnap meghalt a cicám egy...

Tegnap meghalt a cicám egy gyúgyíthatatlan betegsében. Ott voltam abban a pillanatban, amikor itthagyott minket. Utoljára felsírt egyet hangosan. és meghalt szegény. Azóta félek olyan helyekre menni, ahol a cicám lenni szokott. Mitől van ez?

Figyelt kérdés
Tegnap este alig mertem elaludni,a cicám halála óta nagyon félek a kisebb zajoktól is.Meddig tart ez az állapot?
2011. jún. 18. 12:13
1 2 3
 11/30 Speper9 ***** válasza:
Szintén cicatulaj vagyok, és őszintén sajnálom a te macskádat. Szerintem is szép dolog volt az, hogy ott voltál vele az utolsó pillanataiban, méltó befejezése volt egy szép barátságnak. Igaz szavakkal nem lehet enyhíteni a fájdalmadon, de légy erős, és emészd meg a dolgot. Szerintem pár hónap múlva ismét köthetsz egy szép ember-cica kapcsolatot egy kölyökmacska személyében! :)
2011. jún. 18. 21:15
 12/30 anonim ***** válasza:
Gyászolsz, túl fogsz esni rajta.
2011. jún. 19. 11:10
 13/30 Tom Benko ***** válasza:
18%
Van, és egyelőre jó egészségnek örvend. Egyébként én is láttam néhánynak a halálát (egyik macskánkat például az orrom előtt lapította ki egy terepjáró), de mindenféle nyavajgás nélkül túltettem magam rajta. Egyszerűen elfogadtam, hogy elpusztult, sajnáltam is, de nem reagáltam túl a dolgot.
2011. jún. 19. 11:37
 14/30 anonim ***** válasza:
szegény cicuska :( részvétem
2011. jún. 19. 13:23
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

"Van, és egyelőre jó egészségnek örvend. Egyébként én is láttam néhánynak a halálát (egyik macskánkat például az orrom előtt lapította ki egy terepjáró), de mindenféle nyavajgás nélkül túltettem magam rajta. Egyszerűen elfogadtam, hogy elpusztult, sajnáltam is, de nem reagáltam túl a dolgot."

Persze, mert nem szeretted a cicát.

Gondolom ha a gyerekedet lapította volna ki a terepjáró, akkor is simán túltetted volna magadat rajta.

2011. jún. 20. 20:41
 16/30 anonim ***** válasza:

tegnap 11:37

Attól, hogy te nem érezted meg, mert valszeg nem érdekelt annyira, másnak még lehet qrva sz@r elveszíteni egy állatot.

(Nekem nincsen, és nem is lesz, mert nem szeretnék. De mai napig, ha eszembe jut a törpehörcsögöm, rossz érzés fog el, pedig már 3 éve történt, + pont életem egyik legnehezebb időszakában hagyott itt. Túltettem magam rajta, de attól még sz@r volt.)

2011. jún. 20. 21:57
 17/30 anonim ***** válasza:
Nem írom le inkább milyen gondolataim voltak a cicám és a kutyám halála után. Amúgy is is így voltam. De elmúlik idővel, addig persze rossz, gondolj arra, hogy milyen jó cica volt, és nem kell félned, hiszem miért bántana téged?
2011. jún. 20. 23:06
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Tudom milyen sz@r.. Ne hallgass itt a sok s'ggfejre szerintem panel lakók akiknek még sosem volt semmilyen állatuk és csak irigykednek hogy így szeretted a cicát. Legtöbbször egy állat többet ér mint egy ember... Náluk jobb barát nincs.
2011. jún. 21. 00:42
 19/30 anonim ***** válasza:
47%

Szia!

Szerintem a cica szelleme, lelke még talán ott van 30-40 napig, de utána el fog menni. Addig lehet, hogy álmodsz még róla, de ez természetes. Szerintem addig várj a következő cicával.

2011. jún. 21. 09:41
 20/30 anonim ***** válasza:

Kevés embernek adatik meg, hogy egészen a Halálig kísérje az élőt.

Nem egy pillanat alatt búcsúzol el valakitől, aki soha nem tér vissza. A gyászod enyhülni fog...

2011. jún. 21. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!