Tegnap meghalt a cicám egy gyúgyíthatatlan betegsében. Ott voltam abban a pillanatban, amikor itthagyott minket. Utoljára felsírt egyet hangosan. és meghalt szegény. Azóta félek olyan helyekre menni, ahol a cicám lenni szokott. Mitől van ez?
"Van, és egyelőre jó egészségnek örvend. Egyébként én is láttam néhánynak a halálát (egyik macskánkat például az orrom előtt lapította ki egy terepjáró), de mindenféle nyavajgás nélkül túltettem magam rajta. Egyszerűen elfogadtam, hogy elpusztult, sajnáltam is, de nem reagáltam túl a dolgot."
Persze, mert nem szeretted a cicát.
Gondolom ha a gyerekedet lapította volna ki a terepjáró, akkor is simán túltetted volna magadat rajta.
tegnap 11:37
Attól, hogy te nem érezted meg, mert valszeg nem érdekelt annyira, másnak még lehet qrva sz@r elveszíteni egy állatot.
(Nekem nincsen, és nem is lesz, mert nem szeretnék. De mai napig, ha eszembe jut a törpehörcsögöm, rossz érzés fog el, pedig már 3 éve történt, + pont életem egyik legnehezebb időszakában hagyott itt. Túltettem magam rajta, de attól még sz@r volt.)
Szia!
Szerintem a cica szelleme, lelke még talán ott van 30-40 napig, de utána el fog menni. Addig lehet, hogy álmodsz még róla, de ez természetes. Szerintem addig várj a következő cicával.
Kevés embernek adatik meg, hogy egészen a Halálig kísérje az élőt.
Nem egy pillanat alatt búcsúzol el valakitől, aki soha nem tér vissza. A gyászod enyhülni fog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!