Veletek volt már ilyen?
De javu?
lehet hogy kis korodban jártál ott,is rémlik hogy itt mehetünk volna például ovodás koromban.
am nekem olyan volt olyan álmom végén volt valami ami kb 1 év mulva vagy hamarabb meg is lett.
voltam a helyszínen ugy volt hogy elmarad az a program de a év végén derült ki hogy mégis csak lesz az a program és a helyszínen pont azokat láttam és ahogy reagálni fogok (meglepődni nagyon hogy nem gondoltam hogy előre álmodtam am és amikor voltak az ismerős képek beugrott az az álom(képszerűen)) az álmomban :O
meg van még pár ilyen esettem hogy előre álmodtam :)
am de ezek pár mp-k voltak sajnos :(
Nem Deja vu, az is szokott lenni, de az tudom hogy milyen. Az is érdekes, mert tudom hogy mit fogok mondani, mi fog történni. :)
Én is arra gondoltam hogy kiskoromban jártunk ott, de annyira nem emlékszem semmi másra, csak arra az egy-két mozzanatra...fura. De aztán lehet hogy csak álmodtam régebben és megmaradt a fejemben.
Ez is a dejavu kategóriába tartozik.
Az emlékezet úgy működik, hogy mikor észlelsz, gondolsz valamit, annak van egy aktivitásmintázata. Az agyban van egy azért felelős terület, hogy ezeket a mintázatok elraktározza és előhívja. Akkor emlékezünk. Ha valami miatt egy kicsit megborul a rendszer (mert ez egy érzékeny rendszer és az érzékenységnek a sok előnye mellett van egy kis hátulütője is) akkor nem tudjuk eldönteni, hogy az az aktivitásmintázat most emlék vagy épp az amit észlelünk.
Ennek ez a magyarázata
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!