Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tudom, hogy már 1000+1 ilyen...

Tudom, hogy már 1000+1 ilyen történet volt, de megtennétek hogy elolvassátok, ez tényleg megtörtént velünk?

Figyelt kérdés

Nekünk már a héten sem kellett iskolába menni, ezért pár haverommal elmentünk sátorozni a Tiszának egy eldugottabb ,nyugisabb részére 2 napra.

Ez a hely egyszerűen hihetetlen , 3-4 éve találtunk rá, olyan, hogy egy kis "sziget" van a Tiszán , és oda egy régebbi gumi csónakkal átmentünk , és ott állítottuk fel a sátrainkat.

Nem veszélyes a hely,mivel a folyónak a sodrása itt szinte minimális attól sosem tartottunk, hogy most akkor elvisz minket a víz , a "szigeten " szerintem 20 ember kényelmesen elfér , szóval nem annyira kicsi .

Szóval,az első éjszaka nem igazán tudtunk aludni , a csónakkal el is mentünk körülnézni, a "szigetet" könnyen megtaláltuk , nem mindenki jött velünk, és a sátrakban azért világos volt a lámpák miatt, szóval eltévedni nem nagyon tudtunk.

Én nem akartam nagyon messzire elmenni, elvégre este volt, és vízen is voltunk , szóval nem volt túl biztonságos, de nem akartam , hogy gyávának tartsanak a többiek, ezért nem szóltam semmit sem , úgy tettem volna mintha semmi bajom sem lenne ezzel .

Eltelt már pár perc, szerintem több is mint 15 , és a fények egyre kisebbek lettek, már - már nem is láttam azt , hogy merre van a "szigetünk" . Szerencsére Zoli szólt, hogy forduljunk vissza és végül elindultunk .

Visszafele nagyon a part közelében mentünk , és egyszer csak észrevettünk valami nagyon furcsát. Hirtelen fényt láttunk meg a fák között, úgy gondoltuk , hogy ezt érdemes megnézni , mert hát ki járkálhat hajnali 2kor az erdőben.

Kikötöttünk nagynehezen a parton , és ahelyett, hogy visszamentünk volna a "szigetre" , a fény felé indultunk , hogy kiderítsük mi is ez. Nem kellett sokat gyalogolni , de mivel strandpapucsban voltunk , az erdőben elég lassan haladtunk .

Olyan 20 perc múlva elértük a fény forrását, ami egy reflektor volt. Semmi más nem volt ott, csak az az egyetlen egy refelektor .

nem tudtuk, hogy ki szórakozik ezért aztán elindultunk visszafele, és ekkor történt meg az amire egyikünk sem számított...

ahogy kiértünk a partra , egyszer csak teljesen világos lett, pontosan reggel 8:24 perc volt ahogy ránéztem az órámra.

Ez lehetetlen, nem lehettünk az erdőben több mint 6 órát, egyikünk sem tudta elképzelni sem , hogy mi történt, hogy történhetett ez meg?

Visszaértünk a "szigetre" és az ott maradt haverjaink , már azt sem tudták ,hogy mi van velünk, teljesen kétségbe voltak esve .

Szerintetek ez mi volt?

2011. jún. 15. 12:14
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
6%
hmmm szépen beszélsz egy 10 éveshez képest.
2011. jún. 15. 19:46
 22/27 A kérdező kommentje:
nem beszélek szépen , csak ismerek néhány kifejezést melyeket minden magyar ember is ismer, azonban nem használ.
2011. jún. 15. 23:21
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Honnan kapta a reflektor az áramot? A madzagon el lehet indulni a forrás felé. Vagy van elemes reflektor is? Nemtudom, nem értek hozzá :D
2011. jún. 16. 22:00
 24/27 anonim ***** válasza:

légyszi legyél őszinte kérdező!!!ugye nem 10 éves vagy és ugye nem csak kitaláltad a kérdést??

mert ha ez igaz, akkor tényleg fogalmam sincs, hogy mi lehetett ott, de az biztos, hogy visszamennék a helyedben pl.nappal, és megnézném azt a reflektort.az is lehet, hogy nem is az.és nagyon figyelék az időre, mérném, hogy a szigetről mennyi idő kell, még elérsz oda, ahol ez az izé történt veled.

2011. jún. 17. 17:13
 25/27 anonim ***** válasza:
Hát sajnos benne van hogy hazudott. Én pont az ezotéria miatt regisztráltam fel. sok érdekes emberrel sikerült már itt beszélnem akár a fórumon akár email útján. na mindegy, de pont az ilyenek nem kellene ide. így is nagyon furcsa dolog sokaknak ez sokan azt mondják mindenki hazudik, mindegy. sajnálom, hogy bedőltek ennek a kis szemétnek.
2011. jún. 17. 17:35
 26/27 anonim ***** válasza:
egy másik univerzumba kerültettek át pár órára de törlődtek az emlékeitek ez ***ra egyértelmű!
2011. aug. 17. 14:59
 27/27 Aida92 ***** válasza:
nehogymáár 10 éves legyél te jó éég! nem, egy 10 éveske nem ír így, nem jellemző! eléggé leleplezted magad, mert valamelyik komidba odaírtad h író akarsz lenni. akkor ezt is csak kitaláltad nem? nem mondom h nem hiszek a paranormális jelenségekben de azért ez mégiscsak túlzás. 6 órát úgy eltölteni h azt se tod addig mit csináltál? max. elaludtatok az erdőben. na de h éjfélkor elindultok ott vagytok 2 órát és reggel 9re értek vissza...tuti h hazugság :/
2013. jan. 12. 10:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!