Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tudom, hogy már 1000+1 ilyen...

Tudom, hogy már 1000+1 ilyen történet volt, de megtennétek hogy elolvassátok, ez tényleg megtörtént velünk?

Figyelt kérdés

Nekünk már a héten sem kellett iskolába menni, ezért pár haverommal elmentünk sátorozni a Tiszának egy eldugottabb ,nyugisabb részére 2 napra.

Ez a hely egyszerűen hihetetlen , 3-4 éve találtunk rá, olyan, hogy egy kis "sziget" van a Tiszán , és oda egy régebbi gumi csónakkal átmentünk , és ott állítottuk fel a sátrainkat.

Nem veszélyes a hely,mivel a folyónak a sodrása itt szinte minimális attól sosem tartottunk, hogy most akkor elvisz minket a víz , a "szigeten " szerintem 20 ember kényelmesen elfér , szóval nem annyira kicsi .

Szóval,az első éjszaka nem igazán tudtunk aludni , a csónakkal el is mentünk körülnézni, a "szigetet" könnyen megtaláltuk , nem mindenki jött velünk, és a sátrakban azért világos volt a lámpák miatt, szóval eltévedni nem nagyon tudtunk.

Én nem akartam nagyon messzire elmenni, elvégre este volt, és vízen is voltunk , szóval nem volt túl biztonságos, de nem akartam , hogy gyávának tartsanak a többiek, ezért nem szóltam semmit sem , úgy tettem volna mintha semmi bajom sem lenne ezzel .

Eltelt már pár perc, szerintem több is mint 15 , és a fények egyre kisebbek lettek, már - már nem is láttam azt , hogy merre van a "szigetünk" . Szerencsére Zoli szólt, hogy forduljunk vissza és végül elindultunk .

Visszafele nagyon a part közelében mentünk , és egyszer csak észrevettünk valami nagyon furcsát. Hirtelen fényt láttunk meg a fák között, úgy gondoltuk , hogy ezt érdemes megnézni , mert hát ki járkálhat hajnali 2kor az erdőben.

Kikötöttünk nagynehezen a parton , és ahelyett, hogy visszamentünk volna a "szigetre" , a fény felé indultunk , hogy kiderítsük mi is ez. Nem kellett sokat gyalogolni , de mivel strandpapucsban voltunk , az erdőben elég lassan haladtunk .

Olyan 20 perc múlva elértük a fény forrását, ami egy reflektor volt. Semmi más nem volt ott, csak az az egyetlen egy refelektor .

nem tudtuk, hogy ki szórakozik ezért aztán elindultunk visszafele, és ekkor történt meg az amire egyikünk sem számított...

ahogy kiértünk a partra , egyszer csak teljesen világos lett, pontosan reggel 8:24 perc volt ahogy ránéztem az órámra.

Ez lehetetlen, nem lehettünk az erdőben több mint 6 órát, egyikünk sem tudta elképzelni sem , hogy mi történt, hogy történhetett ez meg?

Visszaértünk a "szigetre" és az ott maradt haverjaink , már azt sem tudták ,hogy mi van velünk, teljesen kétségbe voltak esve .

Szerintetek ez mi volt?

2011. jún. 15. 12:14
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt dolog, hogy elsétálták volna az időt. 6 órás bolyongást észre vesz az ember. más hogy nem hát úgyhogy elfárad. Elég hátborzongató történet. én először valami víziállatra gyanakodtam hogy annak a csillogott az éjszakába a szeme aztán írtátok, hogy reflektor volt. kitudja lehet valami nem eválig dolog történt veletek aznap éjjel.
2011. jún. 15. 15:56
 12/27 A kérdező kommentje:
ezt , hogy tényleg ennyi időt sétáltunk , amúgy én is elképzelhetetlennek tartom , azt hiszem hogy sosem fog kiderülni kb hogy mi történt.
2011. jún. 15. 16:37
 13/27 anonim ***** válasza:
4%
most komolyan hány éves vagy? 12? Vagy talán már elérted a 14-et?
2011. jún. 15. 17:57
 14/27 A kérdező kommentje:
1szer író szeretnék lenni, még csak próbálgatom a dolgokat , 10 éves vagyok. Ettől most jobb, neked hogy írtam ide egy számot? Elhiszed, hogy 10 éves vagyok?
2011. jún. 15. 18:00
 15/27 anonim ***** válasza:
9%

Nem, nem vártam, hogy őszinte leszel ennyi hazugság után.

Csak kíváncsi vagyok, mennyire szereted.

2011. jún. 15. 18:06
 16/27 A kérdező kommentje:
mit mennyire szeretek? a koromnak mi köze van akármihez is ?
2011. jún. 15. 18:09
 17/27 anonim ***** válasza:
6%

Hogy mennyire szeretsz kamuzni. És ki mondta, hogy bármi köze van a korodhoz? Tudod, én is csak annyira unatkozom, hogy a gyakorikérdések.hu-ra járok fel. Csak én jobban szeretem a válaszaimmal szórakoztatni az embereket.

Oh, és a történeted. Látom, nagyon szereted a "szóval" szót.

Olvasd csak vissza. Kicsit zavart.

2011. jún. 15. 18:12
 18/27 A kérdező kommentje:

Tudod, mivel még csak 10 éves vagyok, így nem fogalmazhatok tökéletesen , I beg your pardon .

amúgy meg én is szeretem szórakoztatni az embereket azzal , hogy olyanokat írok ami érdekli őket, sajnos ez történet valamiért elég kevés választ kapott, lehetett az az oka, hogy 12:14kor írtam ki a kérdést, vagy pedig tényleg nem volt valami érdekes történet.

2011. jún. 15. 18:17
 19/27 anonim ***** válasza:
4%

Hmmm, meglehet.

Mondjuk én nem lógok az ezoterika részen. De sok sikert a kamu íráshoz, kis s.zaros.

2011. jún. 15. 18:21
 20/27 A kérdező kommentje:

ez érdekes, ahhoz képest, hogy nem lógsz ezen a részen még is ide írogatsz. ha 11 éves lennék erre azt mondanám , hogy ez egy paradoxon. de mivel csak 10 vagyok ezért nem mondom .

továbbá a kis sz.aros kifejezést sértőnek találom , nem értem mivel érdemeltem ezt ki . én sem használtam , és továbbra sem használok trágár kifejezéseket rád.

2011. jún. 15. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!