Ki/Mi az a Wildenstein?
Figyelt kérdés
Láttam egy blogon,hogy"ne nézd meg:Wildenstein!"A címe meg az volt,hogy "mi szóltunk"!2011. jún. 12. 17:23
1/8 anonim válasza:
Wildenstein egy kelta mítosz hősnője, aki egy oroszlán-ember keverék, erdőben buják és kisgyerekeket eszik.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi az elsőnek,a másodiknak is,de épp azért kérdeztem meg,mert eléggé félek az ilyen dolgoktól,és nem akartam aképétől sikítófrászt kapni...de azért köszi mindenkinek!! :3 :3
2011. jún. 13. 09:23
4/8 anonim válasza:
Ha rákeresel, az csak egy nő, akit így neveztek el mert rettentő rondára plasztikáztatta magát. Ezt meg valamelyik poénblogon énis olvastam, nem nagy cucc :D
Én egyszer rákerestem valamire, amit itt olvastam, valami porfíriára. Wáá az ennél sokkal durvább. Bocsi, hogyha most felcsigáztalak, de ne nézd meg xD
5/8 A kérdező kommentje:
12:30-as nak mondom,hogy nem merek rákeresni,azéért kérdeztem itt.Am nem nagyon csigáztál fel,mert ha csak asszem,akkor nem annyira izgat...de azért este egy kicsit félni fogok...(annak ellenére,hogy nincs közv.mellettünk egy erdő se) !Ez azért rossz,mert próbálom magam elé képzelni és etől egy kicsit sz@rok!! :S:S
2011. jún. 13. 19:06
6/8 anonim válasza:
ezt a nőt másképp is szokták hívni, azt hiszem oroszlánnő, vagy valami hasonló, annyi az egész hogy az évek során rengeteg plasztikai műtéte volt és elég randa lett szegény, de semmi ijesztő nincs benne :)
7/8 A kérdező kommentje:
Hát igen...megnéztem(de csak kísérettel :))és tényleg nem ilyesztő,csak iszonyatosan ronda... :S:S:S
am megnéztem,kb 4000000 $-t költött,ami asszem 733 mmillió forint,de nem biztos,lehet ,hoy "csak"73 milió!!! :O:O
2011. jún. 15. 13:15
8/8 A kérdező kommentje:
Lucyka! Mi annak az izének a neve amire azt mondtad h durvább? Azóta már sokkal Bátrabb vagyok!! B)
2011. okt. 23. 16:46
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!