Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Nem unjátok? Ez már nem ezo,...

Nem unjátok? Ez már nem ezo, amit mindig ki irkálnak, hogy összeillik e a nyilas és szüz. Én már kivagyok ezekkel a kérdésekkel. Ti?

Figyelt kérdés
Kajak menjenek az ilyen kérdezők vlm horoszkopos vlmhez vagy googlezák ki! Elég legyen már!
2011. jún. 8. 19:25
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Szóval sorolom az előttem lévőket, már olvasni is rossz:

-Nyilas nő és Rák férfi az milyen párositás?

-Mérleg srác, mérleg lány lehet belőle kapcsolat?

-Nyilas nő és oroszlán férfi az milyen párosítás?

-Nyilas nő - szűz férfi, milyen párositás? A férfire sokszor jellemzőbb az oroszlán, pedig szeptember 6-án született.

-Mérleg férfi és bika nő mennyire jönnek ki egymással? Tartós kapcsolat?

-Nyilas ferfi es szuz no parkapcsolatrol mi a velemnyetek?

2011. jún. 8. 19:54
 12/18 Tom Benko ***** válasza:
De. De sajnos korlátolt emberek mindig lesznek, akiknek ez tölti ki az életüket. Azért optimista vagyok, lehet, hogy némelyikük még menthető az ezotéria topikban.
2011. jún. 8. 19:57
 13/18 anonim ***** válasza:
Bizony hülyeség. De főleg, hogy ott van az astronet és társai, ahol bőven rá lehet keresni ezekre.
2011. jún. 8. 20:13
 14/18 A kérdező kommentje:
Dien e-mail ed van?
2011. jún. 8. 20:15
 15/18 BlackSword ***** válasza:
Kérdező!!! Nem kell egy égitesten járni, hogy megmondjuk az anyagszerkezetét... Szerinted a geológusok, amikor mondjuk olajat keresnek a mélyben lefúrnak és megnézik??? Nem... Mert abban az esetben egy fúrás 1 milla, de dollárban... Hidd el megvannak erre a módszerek, a technikák, hogy ne kelljen oda menni... Ilyen a színképelemzés... És a többi, amiről egy geológus biztosan éveket tudna mesélni...
2011. jún. 8. 20:54
 16/18 A kérdező kommentje:
Jó biztos igazad van Sword, :)
2011. jún. 8. 21:18
 17/18 anonim ***** válasza:
Persze, hogy van e-mailem, ha írsz privátot, akkor oda fogom kapni.
2011. jún. 8. 21:40
 18/18 anonim ***** válasza:
Dien én írtam neked, légy óly nedves és írj már vissza. LÉCIIIII!!!!
2011. jún. 8. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!