Egy bika férfi, és egy szűz férfi összeillik?
Figyelt kérdés
2011. júl. 29. 19:06
1/12 anonim válasza:
össze :) ez nem a csillagjegyeken múlik.
2/12 Tom Benko válasza:
Vazelinnel esetleg. :)
Komolyra fordítva a szót: a csillagjegy ebben nem dönt.
3/12 anonim válasza:
A jegyeik alapján elvileg igen. De Google-ben ez kb 5mp...
4/12 anonim válasza:
nagyon, a legszebb és legjobb párositás:))
5/12 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy homo-kapcsolatnál is így van-e, de heteronál bejött. 15. szülinapom előtt 2 héttel láttam meg, most a 33. jön lassan, és még mindig ugyanúgy megbolondulok, ha csak ránézek. Neki születtem. Ennyi.
8/12 MrPifta válasza:
persze, szeretni egy másik ember aberráció, hogy neked mennyire igazad van! És nem a csillagjegyetek dönt, összeilletek-e
9/12 anonim válasza:
A csillagjegyek nem számitanak két ember barátságánál ha többről van szó vagyis buznyákok vagytok akkor no comment.
10/12 anonim válasza:
Nem biztos, hogy meleg kapcsolatról van szó, ez a kérdésböl nem derül ki - emberi mély, igazi barátságról is lehet szó. Ha meg mégis, akkor az az ö dolguk. Más kérdés, hogy miért kell ezt nagydobra verni? Vagy a kérdezö éppen így akar provokálni? Ha meg szeretik és megértik egymást, akkor tök mindegy a horoszkóp. Jópofa lenne, ha apa-fia kapcsolatra kérdezett az illetö :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!