Mi a véleményetek a Yantra kristályról?
Hangzatos neve van!
Anyagi téren csak akkor hatékony, ha az eladó jó sok balekot talál aki megveszi.
Szia!
Nekem volt ilyen kristályos medálom, még Mandala Kristály néven (a cég előző neve) vásároltam. 3 hónapig hordtam, és csak vártam a csodát, ami nem történt meg, így visszaküldtem és visszakaptam a pénzt.
Viszont: a medál és a többi Yantrás ékszer is azon alapul, hogy féldrágakövek vannak benne. Én a kristályokkal most kezdtem el foglalkozni, és most már látom azt is, hogyan működnek a kövek. A köveket vagy köves ékszereket rendszeresen tisztítani kell (napfény, holdfény, folyó vízsugár, földbe ásás, stb), mert időről-időre felveszik a használója és a környezet negatív rezgéseit, energiáit, így nem tudnak segíteni a saját pozitív, Föld mélyéből áradó rezgésekkel. A medál a különböző csakrákra ható köveket tartalmaz, de a segítéshez "tudniuk kell", miben szeretnéd a támogatásukat, tehát be kell őket "programozni" tisztítás után.
Nos, ezeket én nem tudtam a viseléskor és ezért nem is történt semmi. Csak gyűjtötték a sok negatív dolgot tőlem... :-(
Most inkább marokköveket szerzek be, ami épp megtetszik (fontos, hogy azt érezd, hogy vonz a kő) vagy amilyen problémára megoldást keresek, annak megfelelőket. Ezeket hordhatod magadnál bárhol vagy választhatsz medált vagy ékszert belőlük.
Egyébként a hegyikristály a jolly joker mind közül. :-)
Info innen:
"A HEGYIKRISTÁLYRÓL ÁLTALÁBAN
A hegyikristály színtelen, átlátszó, gyakran zárványos. Az értékesebb hegyikristály darabok víztiszták és üvegfényűek, zárvány nélkül. A hegyikristály minden gyógykövek " leggyógyitóbbika", a drágakövek közül a legtöbb gyógyhatással rendelkezik. Hatását ma már a hagyományos orvoslásban is elismerik, a hegyikristályt orvosi műszerekben is használják.
A hegyikristály fokozza az összes többi kő hatását, erősíti a test összes funkcióját, kiegyensúlyozó hatást gyakorol a lélekre.
A legismertebb gyógykövek egyikének számít.
Tiszta energiája minden más energiát mozgásba hoz. Akár marokkőként akár ékszerként használjuk a hegyikristályt, érdemes más kövekkel kombinálni!
Hegyikristálytűkkel bármely más követ feltölthetünk."
És néhány link, ahol én nézelődtem:
azurit.hu
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!