Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek mi fog történni...

Szerintetek mi fog történni 2012. december 21-én? Nekem van egy tippem.

Figyelt kérdés

Nekem van egy tippem arra nézve, hogy mi fog történni 2012. december 21-én. Az biztos, hogy világvége nem lesz.

Valami megmagyarázhatatlan ok folytán egyik pillanatról a másikra el fog terjedni Európában, és Amerikában a baháí vallás, és be fogják vezetni kontinensünkön minden országban, illetve az Usa államaiban is a Kitáb-Í-Aqdas szent törvényeit. Ugye, milyen szuper lesz?

Már alig várom. Ha meghallom azt, hogy 2012 december 21. akkor én kimondhatatlanul hiperszuperboldog vagyok, mert annyira örülök annak, hogy a hitem nemcsak egy hatmilliós kisebbség kiváltsága lesz, hanem emberek százmilliói fogják követni a fantasztikus baháí vallást, és a szent Kitáb-Í-Aqdas lesz a jogrendszerünk alapja.

Üdv: Annazara

2011. jún. 2. 23:17
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Jonnek a Vogonok. De mar leirtam.

Es torolkozo legyen mindenkinel! Mert kezdodik az utazas :))))

2011. jún. 12. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!