Szerintetek mi fog történni 2012. december 21-én? Nekem van egy tippem.
Nekem van egy tippem arra nézve, hogy mi fog történni 2012. december 21-én. Az biztos, hogy világvége nem lesz.
Valami megmagyarázhatatlan ok folytán egyik pillanatról a másikra el fog terjedni Európában, és Amerikában a baháí vallás, és be fogják vezetni kontinensünkön minden országban, illetve az Usa államaiban is a Kitáb-Í-Aqdas szent törvényeit. Ugye, milyen szuper lesz?
Már alig várom. Ha meghallom azt, hogy 2012 december 21. akkor én kimondhatatlanul hiperszuperboldog vagyok, mert annyira örülök annak, hogy a hitem nemcsak egy hatmilliós kisebbség kiváltsága lesz, hanem emberek százmilliói fogják követni a fantasztikus baháí vallást, és a szent Kitáb-Í-Aqdas lesz a jogrendszerünk alapja.
Üdv: Annazara
Kedves Annazara!!!
Momályosíts már fel arról, hogy mit értesz azon, hogy bevezetik ezt az új vallást... Esetleg popagandisztikus módon reklámozhatják, de mivel demokráciákban élünk, mind mi, mind az észak-amerikai emberek, ezért elég nehéz lenne (mondhatni lehetetlen) a demokrácia eszköztárával egy új vallást kötelezővé tenni...
Másrészt a dimenziók kiterjedések, amik nem fognak megváltozni... A dimenziók nem valami önálló világok, hanem egy test kiterjedésének szubsztanciái, mint pl a hosszúság, mélység, szélesség, idő... Ezek nem fognak megváltozni...
Szóvam amíg sem a fizikához, sem a politikához, sem pedig a filozófiához nem értesz, alapvető következtetéseket se vonj le, nemhogy tételeket állíts fel!!! Mert butának fogsz tűnni...
2012.12.21-dikén pedig ki fog derülni, hogy nem lett semmi, és ezért a vérezók a szkeptikusokat fogják szidni, hogy azért maradt el, mert a sok szkeptikus nem hitt benne...
De ha nem történik semmi, akkor ugye leálltok a badarságaitokkal???
Kedves utolsó!
Sajnálom, hogy nem hiszel az ezotériában. Ha nem hiszel benne, akkor meg nem értem, minek olvasod az ezotéria topicot.
A dimenzióváltásnak nézz utána, rengeteg helyen írnak róla. A harmadik dimenzióból fogunk átváltani a negyedikbe, vagyis a Föld Naprendszerhez való viszonya fog megváltozni.
Részletesebben rengeteg infót találsz a neten, és ezt hozzáértő fizikusok/csillagászok meg is magyarázzák.
A fizikához tényleg nem sokat értek, de a politikához, és a filozófiához igen, mert történelem szakon végeztem az Elte-n, és tanultam filozófiát is az egyetemen, illetve társadalomtörténetet, újkori, és jelenkori történelmet is, illetve politikávalkapcsolatos kurzusaokat is vettem fel.
Tehát, te olyan emberről, akit nem ismersz, nem tudhatod, hogy mihez ért, és mihez nem.
A baháí vallás Isten erre a korra rendelt kinyilatkoztatása, ezért egyértelmű, hogy a dimenzióváltáskor az emberek nem fogják találni a helyüket a világban, és mentális egészségük védelmében kapaszkodókat fognak keresni, és mivel a baháí hit Isten erre a korra rendelt kinyilatkoztatása, ezért ez a vallás a dimenzióváltást követően mágnesként fogja vonzani magához az emberek milliárdjait.
Ehhez nem kellenek antidemokratikus eszközök, és még fegyveres harc sem kell hozzá, ez magától, spontán módon fog lezajlani.
Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy ez nem az egész Föld lakosságát fogja érinteni, de akiket érinteni fog, olyan sokan lesznek, hogy keresnek maguknak egy területet ezen a glóbuszon, és létrehoznak egy baháí államot. Ha ez így lesz, én fogom a cuccomat, és megyek oda rögtön, és kérni fogom az új államtól az állampolgárságot.
ma 15:41
Nem mindegy? Ha nincs Karácsony, annyira jó már nem lehet. :( XD
Kedves Utolsó kettő kommentelő!
Azt gondolom, hogyha az ember kíváncsi valamire, akkor tessék utánakeresni.
Itt van barátunk a Google, ebbe tessék beírni, hogy baháí hit, vagy baháí vallás, és rengeteg találatot fog kiadni a kereső.
Meg kellene végre szokni, hogy ne azt várjuk, hogy mindent mások csináljanak meg helyettünk.
Tessék utánakeresni, tessék olvasni, értelmezni, és természetesen a szívet, az agyat használni.
Bárcsak tudnátok, és megértenétek, hogy az az ember, aki elfogadja Bahá'Ulláh-t Isten erre a korra rendelt prófétájának, az az ember nagyon boldog lehet.
A karácsony miatt meg ne fájjon a fejetek, mert akkor lesz helyette egy csomó más ünnep más időpontokban, amelyek szintén nagyon felemelőek. Ezek közül véleményem szerint a NaQ-Rúz a legszebb, amely ünnepet a baháí hitűek márciús 21-én ünnepelnek, és ez a baháí újév ünnepe.
Az emberek szeressék egymást egész évben, ne egy erre kijelölt napon. Ajki keresztény, annak sem úgy kéne ünnepelnie Jézus születését, hogy vesz egy rakatnyi felesleges cuccot a családtagjainak, majd degeszre zabálja magát, hanem az lene az igazi ünneplés, ha a szívében örülne, de a legtöbben nem ezt csinálják, csak a külsőségekre hajtanak.
Naq-rúzkor a baháí hitűek is esznek mindenféle finomságot, de nem ezen van a hangsúly, hanem az újév ünnepének belső megélése a legfontosabb.
Készülünk a KARÁCSONYRA!!:DD
Én annyira hiszek ebben a baháí vallásban,mint a 2012 dec. 21-ben;):D
"Tessék rákeresni" -már meg ne haragudj, de akkor te is rákereshettél volna, nem kell kiírni ezt a kérdést. naponta kb 10 ugyanilyen kérdés van :)
Amúgy ha nincs karácsony az csak szar lehet :D Meg én nem járok templomba, hiszek Istenben, de nem szoktam imádkozni, viszont szerintem a frissensült mézeskalács illata a gyantaszaggal keveredve a legcsodásabb a világon :D
Amúgy nyelvtan egyes. ha a második neved Zara, akkor minimum így áírd már: Anna Zara
Először is Kedves Kérdező engem Te ne sajnálj, mert normális vagyok... Ezt a bágai (vagy mi a tököm, de ne javítsd ki, mert le se sz@rom) tételt csak az az elvont szegta követői követik... Ami egy hagyományos keresztény közegben csak szűk körben ismert, és ami talán fontosabb: csak ebben a szűk körben elfogadott... Ha ki is rántják az emberek alól a talajt, akkor sem fog egy református máshol segítséget keresni, mint a reformációban... A hit nem olyan, mint a gatya, hogy kedvére váltogatja az ember...
Másrészt tényleg látszik, hogy nem tanultál fizikát, mert ha csak egyetlen órára beültél volna fizikára, akkor tudnád hogy a dimenziók a tér-idő kontinum egy vetületi kiterjedései... A negyedik dimenzió az idő... Tehát már ismerjük...
És kár volt felsorolni, hogy mikre jártál be, mert tudás úgy tűnik nem sok ragadt rád... de hát mit várjunk egy ezóstól, aki meg akarja jósolni a kihúzandó tételét, meg meg akarja álmodni...
Tudod vannak törvények, és vannak elvek... Egy demokráciában senkire nem lehet rákényszeríteni semmit... Ráadásul a 19. század óta, mióta az állami és az egyházi vezetés még a látszatát is elkerüli az összemosódásnak elég hihetetlen lenne, hogy újra összemosódnának... Ez gyakorlatilag politikai öngyilkosság lenne bármilyen politikai erőtől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!