Szerinted lesz világvége 2012-ben?
Azért teszem fel a kérdésem,mert igaz több hasonlót kérdeztek már,de én most a ti véleményetekre vagyok kíváncsi.Nem kérek a nagy bonyolult ezós-tudósos szövegekből. Annyit szeretnék,hogy 1.írd le,hogy igen vagy nem 2.magyarázd meg miért
További szép napot :)
"Akármelyik nap becsapódhat bármi a Földbe... de több a valószínűsége, hogy nem fog."
100% hogy be fog, csak az a kérdés hogy mikor. A föld története során már rengetegszer megtörtént, nem beszélve azokról a meteorokról, amik minden pillanatban bombázzák a földet, de méretük miatt talán észre sem vesszük őket.
A kicsik tehát gyakrabban, a nagyok ritkán, de eltalálnak minket.
Nem lesz.
Maják mondták hogy lesz.Nem..nem mondták, csak nekik a naptár ér véget hogy 2012 dec 21.
Nekünk meg 365 naponként ér véget. Mégse döglünk meg 1 évente.
Milyen durva lenne már. o.O
Az emberek egy része valamiért vonzódik a világ vége iránt.
Talán a reménytelenség, vagy a káosz és a rosszindulat játszik közre.
Na meg a médiafogás:)
Maják tudták hogy világ vége lesz.
Ha tudták hogy ekkor lesz a világ vége akkor azt miért nem tudták hogy el fog tűnni a civilizációjuk?
Ha ennyire előre láttak akkor miért nem tettek ellene?
Szerintem a világon nincs még egy olyan nép aki hagyná csak úgy kihalni a saját fajtáját.
2012-ben nem a világnak lesz vége, hanem ennek a világrendnek, és be fogják vezetni a Kitáb-Í-Aqdas szent törvényeit.
Üdv: Annazara
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!