Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » 00:00 mostanában mindig ekkor...

00:00 mostanában mindig ekkor nézem meg az időt. Jelent valamit?

Figyelt kérdés
2011. máj. 30. 08:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Máskor is meg szoktad nézni az időt, csak ilyenkor is és ez feltűnt. A belső órád meg innetől szinte jelez akkor és mindig megnézed. Szerintem magadnak generálod a dolgot.
2011. máj. 30. 10:55
 12/16 anonim ***** válasza:

Jaja, jól mondja az előző, így állt be a belső órád.

Velem is volt olyan, hogy egy ideig xy órakkor néztem meg az időt, és semmi nem történt.

2011. máj. 30. 16:47
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem hiszem,hogy bármiféle jelentőséggel bírna.Egyszerűen csak ráállt az agyad,hogy most fel kell ébredni,ennyi.Fura,de az én agyam is mindig felriaszt,ha pl elfelejtem bekapcsolni az ébresztőmet.Így mindig pont időben sikerül felébrednem.Érdekes dolog,volt,hogy hónapokon keresztül ébredtem fel 1 perccel azelőtt,hogy ébresztett volna a telefonom. Csak az agyad teszi ezt veled,ne magyarázz bele semmit. (:
2011. jún. 1. 21:23
 14/16 anonim ***** válasza:

Amúgy,ha bármiféle jelentőséggel is bírna,én úgy gondolom,az ez volna:

00:00=az aznap vége,és az új nap kezdete közötti idő.Te pedig az életedben is ugyan így vagy.Nem állapodtál meg,nem vagy biztos abban,miben is hiszel,a dolgok összeesnek körülötted.Ha van valamiféle üzenete ennek a dolognak,az az,hogy új napnak kell virradnia,azaz ideje új életet kezdened,és eldobni a mostanit(pl negatív gondolkodásmód,félelem).Nem maradhatsz ott,ahol most vagy,ideje meghozni a döntést.Ki vagy te?Miben hiszel?

Sok szerencsét,és gondolkodj el rajta. (:

2011. jún. 1. 21:29
 15/16 anonim ***** válasza:
Biologiai ora, de a Jelenesek konyvebol idezo kerdezoe nagyon erdekes... :D Az nem veletlen viszont! Nem tudom, egyebkent nezz utana, mert az en anyukam mindig hajnali 3-kor kel fel... :D Errol azt olvastam, hogy hajnal 3-4 a szellemek meg ilyen lenyeg oraja, "farkasok orajanak" nevezik... :D
2011. jún. 12. 21:00
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem megállt az órád.
2011. jún. 19. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!