Szerintetek ez különös? :O :-D
Már itt lebukott: "Elkezdtem öltözködni,mert este buliba mentünk.Felöltöztem,elkészülődtem..mielött elindultunk volna,csináltunk képeket a barátnőimmel.Mindegyik képen egy lány állt mögöttünk,nagyon megilyedtünk,de azthittem,hogy csak beképzeljük ezért elindultunk a buliba. "
Persze csinálnak képet, és a kéen ott egy lány mögöttük. Utánna azt mondták egymásnak h beképzelik és mégis elindulnak :DDDD
Hogy képzelnék be ha a képen ott van????
Ez már itt bukta
Első: kikérem magamnak, énis 13 éves vagyok, élénk fantáziával, de naplómban kiélem magam, nem kell ide írogatnom, hogy levezessem kreativitástúltengésem :D
Amúgy csak ezzel akarja megmutatni mindenkinek, hogy na tessék barmok, nesze nektek, meghaltam... Ha meg nem, akkor nyugodjon békében.
De nem azét, kb a fél világ látta már a Kör-t és azok közül még midnenki él.
Meg most komolyan, te mit csinálnál ha ott lenen a fellógatott belű kutyád? Bemennél a házba. Hát én nem, pedig kevés horrorfilmet láttam, de annyit tudok, hogy a gyilkos ilyenkor a házban van! és nem számít arra, hogy esetleg nálad van a mobilod, amit mellesleg ha előveszel vagy le van merülve, vagy nincs térerő... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!