Ez mi? Talán velem van baj? Vagy mi ez?
Elmondom,talán túl részletesen, nehogy kihagyjak valamit. 20-án jöttünk haza egy táborból.Vasárnap,barátnőméknél voltam,tök jól elvoltunk.Szombaton este, nem mertem aludni csak kislámpával, lehet hogy dedósan hangzik,de mindegy.És Vasárnap este, elaludtam.Hajnali 4-kor keltem fel.nem tudom mire,pont akkor keltem fel, amikor a kutyám kipattant az ágyából.Nagyon dobogott a szívem,pedig sima volt az álmom, annyi, hogy azt álmodtam hogy idegenek hívogatnak,és anyukámmal ülünk a fürdőkád szélén.És nagyon dobogott a szívem.Apukám kiengedte a kutyát mert feszettül ugatott meg kaparászott az ajtóban ( mitn minden hajnalban).ÉS amint kiengedte, én olyan kopogást hallottam, mintha elmenni valaki a ház előtt.Ezzel még nincs semmi baj, de aki messzebb van tőlünk, azt nem lehet hallani,és elég sokig hallatszott a kopogás.Aztán,ment ment, nem hangosabban,nem halkabban,és megállt.Koppant még kettőt,és annyi.Próbáltam magyarázatot keresni.Biztos a szomszéd kalapál.De hajnali 4-kor?Még azok sem kelnek olyan korán.De aztán elaludtam.nemrég,éppen kint űltem, és megint hallottam.Kopogás,mint aki megy a ház előtt.Ilyenkor beszaladok a házba hoyg ne lássanak, mert utálom ha engem néznek.Na, szóval, most nem szaladtam be.Ott kopogtatott a hang, hát de senki nem jött.Kopog,kopog, és megáll.Felálltam.De nem volt ott senki, és nem kopogott tovább.Leültem.És felbukkant a macska, akit már utálok,mert elkapta az egyik galambomat.elkergettem.ÉS az,hogy ilyen kopogást hallok, már kiskoromban is előfordult velem,csak akkor csak egyszer.Az annyi, hogy késő este felébredtem, hogy kopogást hallok.De a házban!Néztem,néztem az ajtót,nem jött senki.Abbahagyta és elaludtam.Reggel, megint az a kopogás volt, mintha valaki jönne egy magassarkúban a folyosón végig.Anya akkor ment ki a szobából,és meg is kérdeztem tőle, hoyg ő nem hallja-e és nem látott-e ott valakit,de ő nem látott meg nem hallott semmit és senkit.Hát,az biztos hogy láthatatlan ember a házban XD furcsa lenne.De mi kopog, ha anya nem hallotta, és most visszajött? Anya itthon nme járkál magassarkúban,meg én se. Előttünk nem ment el senki, és a szomszédok túl messze vannak ahhoz a helyhez,ahol hallottam.
LÉGYSZÍVES,CSAK OLYANOK ÍRJANAK AKIK MEGMONDJÁK MI EZ!!AZOK VÉGKÉPP NEM, AKIK HÜLYÉNEK VESZIK A MÁSIKAT!
Azért dobogott úgy, mert megijedtél :)
Viszont lehetséges, hogy a szervezeted egy kicsit megbolondult, felment a vérnyomásod, kiszakadt egy kis adrenalin. Ilyenkor hajlamosabb ilyesmiket tapasztalni az ember fia/lánya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!