Miért nem működött a vonzás törvénye?
Azt akartam, hogy felvegyenek az orvosira, Pestre. Minden tőlem telhetőt megtettem, sikerrel alkalmaztam előtte a vonzás törvényét. Vizualizáltam, hogy jól fog sikerülni a kémia érettségim és a biosz is, és mégse sikerült úgy, teljesen biztos, hogy elúszik Pest.. sőt, imádkozhatok perpill, hogy vidék összejöjjön.. Nem értem ezt.. elhittem, hogy sikerülhet, vizualizáltam, elengedtem magamtól, elképzeltem, hogy milyen érzés lenne.. Persze féltem is tőle nagyon... főleg a kémiától.. És előtte többször gondolkodtam rajta, hogy ha nem sikerül, akkor majd elmegyek Amerikába fél évre a rokonokhoz.. De aztán ezt kivertem a fejemből, és próbáltam csak a sikerre koncentrálni.. Mi a franc történt, hogy semmi se alakult úgy, ahogy én azt akartam? :(((
Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszokat! Segítsetek kérlek, mert totál kétségbeestem most! :(
Nagyon szépen köszönöm az utolsó hozzászólónak! :) Úgy ítéltek el engem, hogy nem is ismertek.. én csak próbálok hinni magamban, hinni abban, hogy sikerülhet, optimistán hozzáállni az életemhez.. Mellesleg aki azt írja, hogy még jó, hogy nem ilyen idióták járnak az orvosira... Nem is ismersz.. Nem azért akarok orvos lenni, mert a dr. hú de jól mutatna a nevem előtt.. Sajnos nagyon kevés jó orvos van ma az országban, a legtöbb orvos az egyáltalán nem törődik a beteggel, felelőtlen, illetve csak akkor törődik vele, ha pénzt dugdosnak a zsebébe.. Én azért akarok orvos lenni, hogy segíthessek az embereknek, hogy megmenthessem az életüket, hogy reményt adhassak nekik, hogy igenis meggyógyulhatnak, és hogy érezzék, hogy igenis van egy lelkiismeretes orvos, akihez fordulhatnak a bajukkal, mert tudja, hogy úgyis azon fog dolgozni, hogy segítsen nekik..
Úgyhogy akik csak ilyen bunkó módon tudnak hozzászólni, azok inkább tartsák magukban.. köszönöm...
szia,
en ismerem a vonzas torvenyet es hasznalom is. Nekem eddig bejott.
En azt tanultam, hogy igazabol a vegeredmenyre kell koncentralni, es nem arra, hogyan ered azt el.
Peldaul a celod hogy orvos legyel, akkor ne egyetemre koncentralj, hanem lasd magad orvoskent, feher kopenyben, sztetoszkoppal a fejeden :)
A "hogyan" azt az univerzum majd kitalalja, neked a "mit" kell kitalalnod es vizualizalni.
Peldaul meglatod almaid autojat. Akkor ne azt vizualizald, hogy van egy jo allasod es megkeresed ra a penzt, ne azt, hogy nyersz a lotton, ne azt, hogy amerikai nagybacsitol megoroklod a verdat, hanem csakis a verdara fokuszalj. Az univerzum majd kitalalja hogyan hozza el neked. Ha megszabod az utvonalat, amin haladni akarsz (ahogyan el akarod erni a kocsit pl.), akkor korlatozod az univerzumot abban, hogy egy csudajo meglepetest hozzon neked. Csak a celallomasra, csak a golra, csak a vegtermekre fokuszalj.
szerintem...
Szerintem ha hasznos választ szeretnél, vagy nézz körül itt, vagy regisztrálj és kérdezd meg a fórumban, vagy ilyesmi.
Én ugyan nem hiszek a vonzás törvényében, de abban igen, hogy hosszú távon minden úgy történik, ahogy az nekünk a legjobb. Higgy benne, hogy oda fogsz kerülni, ahol neked jó lesz. Én 6 ponttal csúsztam le az akkor áhított egyetemről, városról, és szakról. Most azt az egyetemet feldarabolják, ezt nem, tömegszállás helyett három szobás lakáson osztozok öt emberrel (akik ráadásul eszméletlen jó fejek) feleannyiért, és piacképes diploma lesz a kezemben, ha elvégzem. Most már semmire sem cserélném ezt el.
A vonzás törvényének is a pozitív hozzáállás a kulcsa, indulj ki ebből, ne ess kétségbe. Akárhova is kerülsz, arra törekedj, hogy kihozd belőle a maximumot.
Szia nekem használt a titok én alkalmaztam a vonzás törvényét ne foglalkozz olyanokkal akik nem értik meg nem is kell csak magaddal!
Az én életem gyökeresen megváltozott ma már sajnos lemerültem és nem igazán koncentrálok rá de tudom biztosan hogy müködik :)
Mellesleg minden elismerésem én is orvos szerettem volna lenni de sajnos nem ugy alakult az életem de tudom miről beszélsz mert én is igy érzek és a mai napig szeretek segíteni ahol csak tudok:)
Erre pedig születni kell ne foglalkozz senkivel és ha valami nem sikerül az csak azért van hogy megerősítsen hogy még erősebb légy és hogy soha ne add fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!