Miért nem működött a vonzás törvénye?
Azt akartam, hogy felvegyenek az orvosira, Pestre. Minden tőlem telhetőt megtettem, sikerrel alkalmaztam előtte a vonzás törvényét. Vizualizáltam, hogy jól fog sikerülni a kémia érettségim és a biosz is, és mégse sikerült úgy, teljesen biztos, hogy elúszik Pest.. sőt, imádkozhatok perpill, hogy vidék összejöjjön.. Nem értem ezt.. elhittem, hogy sikerülhet, vizualizáltam, elengedtem magamtól, elképzeltem, hogy milyen érzés lenne.. Persze féltem is tőle nagyon... főleg a kémiától.. És előtte többször gondolkodtam rajta, hogy ha nem sikerül, akkor majd elmegyek Amerikába fél évre a rokonokhoz.. De aztán ezt kivertem a fejemből, és próbáltam csak a sikerre koncentrálni.. Mi a franc történt, hogy semmi se alakult úgy, ahogy én azt akartam? :(((
Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszokat! Segítsetek kérlek, mert totál kétségbeestem most! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!