Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » LastOne Left hogyan "világosod...

LastOne Left hogyan "világosodott" meg?

Figyelt kérdés
azáltal, hogy elolvasta az önvalós könyvet, s gyakorolta a benne leírt technikákat, vagy ez utóbbiakat figyelemre sem méltatta ?
2011. máj. 12. 14:26
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
kösz a (bonyolult) választ, de én arra lettem volna kíváncsi, hogy te gyakoroltál e vagy elolvastad a könyvet, merengtél rajta kicsit, s utána "világítani" kezdtél ? :)
2011. máj. 19. 20:03
 12/21 anonim ***** válasza:
86%

most lehet nagyképűen hangzik, de nem kellett gyakorlás nekem ahhoz, hogy felismerjem az igazságot, viszont a könyvben találtam meg azt. igazság szerint amikor elolvastam, sőt már a könyv legelején tudtam, hogy ez az, de becsületesen, korrektül, többszörösen leellenőriztem mindenféle szempontból, hogy mennyire állja meg a helyét a mentális elv, amire a könyv épít...és be kellett lássam, hogy minden magyarázható vele, de még azon dolgok is, amiket a természettudomány még nem ért...tulajdonképpen minden igazzá vált evvel a szemszöggel, mert ha elmélyedünk benn ez az az nézőpont, ahonnan mindent át az egyén...:)

ui.: a gyakorlati részéről pedig mondtam, hogy egyénre szabott, tehát nem az a mérvadó, bár van akinek szüksége van azokra, hogy majd ezt is megértse. :)

s bevallom annyira nem díjazom, amikor így a személyemről kell meséljek, mert sokan megbélyegeznek, elítélnek emiatt. bízom benne te tényleg nem fogsz félreérteni. :)

üdv

26/F

LastOne.Left

2011. máj. 20. 09:04
 13/21 anonim ***** válasza:
80%

mindent lát az egyén *

üdv

26/F

LastOne.Left

2011. máj. 20. 09:05
 14/21 A kérdező kommentje:
szerintem egy olyan ember, aki az igazságot keresi, biztosan nem fog megbélyegezni :) egyébként P. Brunton Misztikus Tanítások c. könyvében olvastam, hogy vannak olyan egyének akikben az olvasottak már magukban ráébresztik a nagy igazságokra. Te is ebben a szerencsében részesülhettél akkor; jó neked. én gondba vagyok az önvalós könyvvel, mert sok benne az idegen szó ( egy mondatba van kb 4), s mindig rá kell keresnem a jelentésükre, anélkül még ennyire se érteném.:D és úgy érzem, nekem gyakorolnom kell a meditációt, mert anélkül nem megyek sokra. egyébként neked mennyi időbe telt, míg mindent megértettél ? és most rendíthetetlenül boldog vagy, nyugodt ? utóbbit csak azért kérdem, mert sok könyvben olvastam, hogy aki "felébredt", az békés és állandóan örül :D
2011. máj. 25. 18:57
 15/21 anonim ***** válasza:

kérdező. :)

Bevallom tényleg vannak idegen szavak az Önvalós könyvben(bár én úgy vettem észre, olyan sok nincsen, vagyis egy-egy fajta több helyen fordul elő), de a valódi mondanivalóját ki lehet venni, igazság szerint 10-15 mondatban le tudom neked adni a lényegét, de valószínűsíthetően azért nehezebb neked megérteni, mert lehet átsiklottál a legfontosabb tényezőn, amit elővetít...ez persze nem biztos, de legelején szó van egy konkrét dologról, hogy mi van ha minden csak GONDOLAT...és ebből építi fel az egész magyarázatát(tulajdonképpen ha ezt megérti az egyén, akkor "ébred fel")...viszont ha ezt az egyén nem érti meg, és nem ezzel tekint a továbbiakban, akkor elveszhet a sorok között...én igazából ugyanolyan műveletlen lehetek az idegen szavak terén, mint te, de én 3-4 szót ha kinéztem netről, hogy mit is jelenthet...és kb átugrottam azokat a "részeket", ahol ilyen szavak találhatóak, ugyanis azok nem is olyan lényegesek...mivel a gondolatiságból magyarázza az álom, mély alvás, intuíciók, inspirációk, megérzések mivoltát, logikusan felépítve magyarázza a halál utáni eseményeket, azt hogy mi az ember, mi az Isten és mi a világ igazából...itt vannak előttem a sorok a könyvből szimpla egyszerű hétköznapi szavakkal leírva...:)

"egyébként neked mennyi időbe telt, míg mindent megértettél? "

Hogy őszinte legyek, ahogyan megláttam azt a momentumot a könyvben, hogy mi van ha minden csak Gondolat, azonnal tudtam, hogy ez az igazság, vagyis "felébredtem", mivel ezen és a materiális, vagyis nem gondolati megjelenésen kívül nincsen harmadik lehetőség...csak ez a kettő van, s a vicces ,hogy a mentális elv nem ellent mond a materiálisnak, mivel az "anyagot" nem letagadja, csupán gondolattá "varázsolja" egyetlen döntéssel...az, hogy mennyi időbe telt kb. míg konkrétan mindent megértettem...ne mis tudom, de nem olyan sok...majdnemhogy azonnal...persze kellett csiszolódnom nem tagadom...és ez azért, mert becsületesen leellenőriztem, hogy mindenre rávetíthető ez az elv...és amikor ezzel végeztem, megszűntek a kételyek, de ezt meg kellett tegyem, hogy utána átadhassam másnak is a tudást. :)

"és most rendíthetetlenül boldog vagy, nyugodt ? utóbbit csak azért kérdem, mert sok könyvben olvastam, hogy aki "felébredt", az békés és állandóan örül :D"

Eltaláltad...de itt még nincs vége...cél az a tudatállapot, ahol a fizikai törvények felé kerülök véglegesen(ahol a helyem/helyünk is van), vagyis olyan leszek, mint Jézus Krisztus. :)

"Te is ebben a szerencsében részesülhettél akkor.."

Akárcsak Te...kitartásod meghozza gyümölcsét, mivel tudod, hogy mit kell keress...:)

üdv

26/F

LastOne.Left

2011. máj. 25. 19:53
 16/21 anonim ***** válasza:
Létezik olyan, hogy valaki úgy érzi, hogy "felébredt", pedig valójában mégsem? Mennyire csalhatja meg magát az ember? Esetleg van részleges ráébredés?
2011. jún. 1. 22:58
 17/21 anonim ***** válasza:
Jó LastOneLeftnek lenni, már nem kell felemelkedni 2012-ben ! :DD
2011. jún. 1. 23:31
 18/21 anonim ***** válasza:
58%

Létezik olyan, hogy valaki úgy érzi, hogy "felébredt", pedig valójában mégsem? Mennyire csalhatja meg magát az ember? Esetleg van részleges ráébredés?

Ha valaki felébredt, azt tudja belül, érzi...akinek kételye van, az valószínűleg még keres, de jó úton halad ha ez a célja...egyébként az emberi elme képes arra, hogy önmagát megcsalja...pont ezt is teszi, és ebből a megcsalásból kéne felébredni...:):P

ui.: persze nem minden felébredt képes átadni másnak a tudást teljes részleteiben, de ez nem azt jelenti, hogy nem ébredt volna fel...a lényeg tényleg, hogy ezt belül bizton tudja az ember, sima jó érzés járja át, és nincs kételye ezzel kapcsolatban..ha van egy kevés is, akkor még mondhatjuk csak "ébredezés" van, de nevezheted "részlegesnek" is...:)

üdv

26/F

LastOne.Left

2011. jún. 2. 08:41
 19/21 anonim ***** válasza:
22:58-as vagyok. Azért kérdeztem ezt, mert úgy érzem, megvan a haladási irány, amerre tartanom kell, ugyanakkor ott a kétely is, hogy mennyire tudom megvalósítani. Lehet, hogy ez a "felébredés" első része, a 2. pedig amikor el is hiszem, hogy képes vagyok rá?
2011. jún. 2. 09:41
 20/21 anonim ***** válasza:
80%

"mert úgy érzem, megvan a haladási irány, amerre tartanom kell"

Ha ebben teljességgel biztos vagy, vagyis ez felől nincsen kételyed, hogy az a "cél", akkor ne hagyd, hogy megcsaljon a tévedésben élő éned, hogy nem vagy képes megvalósítani...csak tedd, amit tenned kell, és meglásd sikerül...ne félj, mert nincs is mitől. :)

ui.: tehát ha jól látom, neked nem a lényeggel kapcsolatban van kételyed, hanem azzal kapcsolatban, hogy képes e vagy megtenni, elérni, megvalósítani azt...elárulom, hogy ha már tudod mit kell tégy, akkor meg is tudod tenni...hajrá. :)

üdv és sok sikert

26/F

LastOne.Left

2011. jún. 2. 10:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!