Nem olvasta itt valaki egyszer véletlenül A. J. Christian könyveit? Főleg LastOne. Left re vagyok kiváncsi mert találtam sok hasonlóságot a könyveiben.
Nem olvastam, nem tudok segíteni.
FirstTwo.Over 42/L
Szia. :)
Nem, én nem olvastam. Talán egy két gondolatot tőle, amikkel egyet is értek.
Lehet hülyén fog hangzani de nem volt rá szükségem, hogy észrevegyem azt a másik lángot, ami bennem ég, ami "el van felejtve" sok ember esetében.
Én egyetlen könyvet olvastam el, ami ide tartozik(ilyen témához), és ez egy magyarázat, nem pedig gondolatok, bölcsességek ömlesztve. A bölcsességekkel persze nincsen gond, de ha nincsen meg az alap, akkor közhelyeknek hangozhat sok ember számára. :)
ui.: biztos vagyok benne, hogy nagyon sok embernek segíthet A. J, Christian könyvei, azt viszont nem tudom, hogy ő esetleg lefektette az alaptézist bármelyik művében...azt, ami teljesen igazzá teszi minden szavát, ami egy logikus, racionális okfejtés, hogy miért is van úgy, ahogy például ő, de nagyon sok bölcs mondja.
üdv
26/F
LastOne.Left
figyelj csak, itt hagyom neked azt a bizonyos magyarázatot, amiről beszéltem, ha van kedved elolvasod, mert ez logikusan, racionálisan építi fel a dolgot, nem csak bemondva a gondolatokat. :)
Paul Brunton : Az Önvaló bölcsessége
üdv és sok sikert
26/F
LastOne.Left
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!