Eugén001 kérdése:
Akkor most fosni fogok egész nap? :OO
Figyelt kérdés
Ettem egy szendvicset, amibe raktam majonézt is, és szerintem romlott volt... már eléggé fáj a hasam, lehet h hasmenésem lesz?? ha igen erre vagy gyógyszer??2011. máj. 4. 17:27
1/8 anonim válasza:
és ennek miköze az ezotériához?:DD
am igen fosni fogsz nem kicsit...
2/8 anonim válasza:
van gyógyszer:)))
Nyugi elmész patikába és veszel immodium-ot. Nekem bevált ha ilyen gondjaim vannak.
HA nem tudsz patikába menni akkor sós krumpli,és sok kenyér akár magába is. Az felszívja a "plussz" nedvességet onnan ahova nem kéne és elmúlik a hasmenésed.
4/8 anonim válasza:
Hát meglehet, én romlott kakaót ittam múlthéten és hánytam meg egész nap fájt a hasam.
5/8 anonim válasza:
Biztos azért az "Ezotéria" kérdések közt van, mert az ufók okozzák.
Amúgy a rothadt majonéztől rendesen menni fog a hasad, szerintem készítsd be a budiba Tolsztoj "Háború és béké"-jét :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!