Az örömlányok védelmezője/szentje? (lent)
Figyelt kérdés
Mindenkinek van egy "szentje" ill. "védelmezője" mint pl.: az utazóknak is Szent Kristóf. A k.rváknak ki? Senki ne értse félre csupán kíváncsi vagyok. Régebben már valahol hallottam, de elfelejtettem.2011. máj. 2. 14:36
4/14 A kérdező kommentje:
Nem Szűz Mária xD ....
2011. máj. 2. 14:53
5/14 anonim válasza:
Szent Miklós (igen, a Mikulás), illetve a bűnbánó prostituáltaké Szent Lúcia
6/14 A kérdező kommentje:
Wow köszi...A mikulás?:O Ez komoly???:Oxd
2011. máj. 2. 15:14
7/14 anonim válasza:
ez most kb olyan mint a gyilkosok védőszentje... a bűnösöket mért kéne védelmezni , oltalmazni ??
8/14 anonim válasza:
Őrangyaluk biztos hogy van. Bizony, őrájuk is vigyáz valaki.
9/14 anonim válasza:
tegnap 15:39
Most komolyan úgy gondolod, hogy pénzért kefélni egyenértékű egy gyilkossággal?
Szexelni miért lenne bűn? (Ha meg hasznot húz belőle, akkor egészségére, kinek árt vele? Védekezni kell, és akkor senkinek.)
10/14 anonim válasza:
ma 11:40: Egyetértek. :D Persze tény, hogy nem JÓ dolog, de egy gyilkossal összehasonlítani a őket...:D De régen a bordélyházak legálisak voltak...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!