Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez tényleg igaz? Valaki...

Ez tényleg igaz? Valaki probálta már?

Figyelt kérdés
"Hát igen ez az egyik leg érdekfeszitöbb téma.Én nem fogok most szöszmötölni nektek,ha elég bátrak és elszántak vagytok akkor probáljátok ezt ki.Én nem hittem volna el ha nem a saját szememmel láttam volna.Szóval este éjfél előtt vegyetek elő egy gyertyát és egy tükröt,a tökör minimum akkora legyen,h az arcotokat simán láthassátok.A gyertyát gyujtsátok meg a lámpát pedig kapcs le.Persze tv és minden mást is kikapcs.Néz tükörbe és ne sürün pislogj,meg fogsz lepődni attol amit látsz.FIGYELEM miután elkezdted adig mig nem tünik el a tükörböl az a valami amit látsz ne fordulj hátra semmi esetbe se."
2011. ápr. 23. 19:26
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
Huh, vajon az idézőjel mire utalhat.... uh, talán arra, hogy csak bemásolta a szöveget?
2011. ápr. 23. 20:55
 12/24 A kérdező kommentje:

idézőjel épp azért van ott amire való,egy oldalon találtam,ugy másoltam ide.

szerintem is hülyeség de elég fura

2011. ápr. 23. 21:02
 13/24 anonim ***** válasza:

Nem tudom. Ezt csak úgy tudhatod meg biztosra, ha te is kipróbálod. Lehet majd én is kifogom csak úgy :P

Milyen színű gyertya kell, vagy az mindegy?

És miért kezdek el másféle arcot látni? Azt fogom meglátni, hogy fogok kinézni felnőtt koromban, vagy mi?

2011. ápr. 23. 22:20
 14/24 A kérdező kommentje:
szerintem mindegy milyen gyertya,mert nem tért rá ki a szöveg se
2011. ápr. 23. 22:31
 15/24 anonim ***** válasza:

Mi lessz ha megfordulsz?

Leszakad a tököd?

2011. ápr. 23. 23:06
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Persze, fiatal és gügye koromban kipróbáltam. Jó sokáig gúvadtam a tükörre, megfájdult a szemem és elálmosodtam. Maximum annyi "meglepetést" tapasztaltam, hogy a gyertyaviaszt nehezebb volt eltávolítani a tükörasztalon levő terítőből, mint hittem volna. :D
2011. ápr. 23. 23:22
 17/24 anonim ***** válasza:
Ezt már én is próbáltam, valóban elkezd változni a kép az arcodról, de minden mással ugyanez történik ha félhomályban pislogás nélkül meredsz rá. Nincsen ebben semmi mágia, egyszerű biológia.
2011. ápr. 23. 23:27
 18/24 anonim ***** válasza:

20:20

Na és láttál valami arcot? xD én inkább nem próbálom ki az ilyeneket, kicsit beszari vagyok :$

2011. ápr. 24. 10:02
 19/24 anonim válasza:

sztem ne próbáljátok mert felgyullad a hajatok.

én tuti nem fogom mert tegnap gyújtottam fel a hajamat gyertyával ,de nem iylen próbálkozásnál!

ezek hülyeségek!

2011. ápr. 25. 11:44
 20/24 anonim ***** válasza:
Majd meprópálom kiváncsi vok mi lessz ha megfordulok
2011. ápr. 26. 00:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!