Miért szidják sokan a szkeptikusokat errefelé az ezotériahívők?
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:26!!!
És Te beszélsz ítélkezésről... Fura, de Te válaszoltál egy olyan kérdésre, amiről tudjuk, hogy nem kell rá válaszolni... De oda is volt írva, és Te mégis válaszoltál... Akkor hogy is van ez??? Nem csak a megtéveszthetőségetekkel van baj, hanem a szövegértelmező képességeitekkel is???
Persze akkor így már minden érthető...
Az ezotéria egy hatalmas humbug, kamu, fake... És ez így is marad...
Kedves 20:00.
Előre is bocsánatot kérek amit most fogok írni neked de én ezt nem igen akarom elhinni amit leírtál Max-ről és Diator-ról miszerint Max egy 12 éves kisfiú, Diator pedig diszlexiás aki cikkeket ír. Mert bár azt is hozzátetted hogy ezt nem te találtad ki hanem ők mondták, lehet hogy igazat mondasz de mégis ott van bennem az hogy talán "csak most találtad ki" mert nem kifejezetten kedveled őket a kommentjeik miatt amikben te nem látsz értelmet és szerinted elszakadnak a valóságtól és ezek okok véget negatívan ítéled meg őket.(De ez csak egy érzés részemről) Én csak azért olvasom Max és Diator válaszait mert érdekelnek a véleményeik amikben szokott némi igazság lenni egyes dolgokkal kapcsolatban. De csak ennyi az egész (de tulajdonképpen mindenki véleménye érdekel csak az övéik mások mint a többiéké). Amúgy igazuk van azoknak akik az ezotérikusokat bevédik mert ez tényleg az Ezotéria kategória nem pedig a Szkeptikusok kategóriája, az emberek azért tesznek fel ide kérdéseket hogy azt megválaszolják és nem leszólják vannak fura kérdések fura válaszokkal de ezeket mért nem lehet annyiban hagyni? Ez az ő dolguk..........ennyi. Azzal hogy be szóltok nekik szerintetek azzal megváltoztatjátok őket? Ez kb. olyan mint hogy ha Adolf Hitlerre akarnátok ráerőszakoltatni a zsidóságot.
Gyakori kérdések.hu - Ahol máshol nem mertél....itt megkérdezheted.
Vicces nem is tudom mi olyan furcsa ebbe a kiírásba. Hmmm....
Szeronak igaza van.
Azért vannak kategóriákban a kérdések,hogy mindenki kiválaszthassa mi érdekli,mi az,amiben segíteni tud,tanácsot tud adni. Az ember elvárná(én legalább is), hogy olyanok válaszoljanak,akik hasonló érdeklődésüek,mint én. Ez miért gond? A gyereknevelés kategóriába pl. még soha nem láttam olyat,hogy beszóltak volna egy kismaminak hogy minek szül? És amint látni szoktam,a nem ezosok akarnak minket mindenáron megtéríteni. Engem nem szokott érdekelni ki miben hisz.
-Szero-, az vagyok, aki diatorról és m@xról írt. nem akkor és ott találtam ki, hanem ezeket a dolgokat tényleg olvastam, amikor még rendszeresen jártak ide válaszolgatni. diatorról ezt onnan tudom, hogy egy időben rendszeresen itt reklámozta be a cikkeit, amikben egyébről se írt, mint hogy Hitler még mindig él, létezik Atlantisz, és a többi, és a többi - de mindezt alapvető nyelvhelyességi hibákkal. És amikor erre többen rákérdeztek, azzal védekezett, hogy ő diszlexiás, és így képzi magát. na szép...
max meg egyszerűen válaszolt egy bugyuta "hány éves vagy?" kérdésre.
tehát azok, akik ezen témakörben az ezotéria hatalmáról okítanak, vagy beveszik a TV2-s EZO.TV népbutító küldök-pénzenergiát-ezzel-a-faággal-csak-hívj-fel-500-forint-percdíjért ökörségét, vagy maguk is a gépezet részei.
bocsánat, ha valakit megbántottam...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!