Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Titkos mondanivaló van elrejtv...

Titkos mondanivaló van elrejtve a mai populáris zenében?

Figyelt kérdés
Kifejtem bővebben is. A mai populáris zene alatt azokat értem, amit a rádió/TV éjjel nappal nyomat (sajnos van "szerencsém" hallgatni/látni ezeket, mivel a család pár tagja szereti). Tegnap egy jó darabig néztem én is ezeket a klippeket, amikben mindenki sztár volt, még Will Smiths 10 éves lánya is. És teljesen bezsongott az agyam a végére. Arra gondoltam, lehet ezek a populáris dalok, egyfajta tudatmódosítók is egyben. Rengeteg embert vonzanak, lehet titkos információ van kódolva magába a zenébe. Ezt onnan is gondolom, hogy ezen előadók közül, szinte egyik sem magának írja a zenét, csak elénekli.
2011. ápr. 15. 14:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
az a titkos mondanivalójuk,hogy "f.sza a zene? vedd meg a lemezem,gyere el a koncertre! sztár vagyok jeeee" az egész média ilyen manipulatív,kezdve az élelmiszer reklámoktól a zenén keresztül a szórakozóhelyekig.a bizniszről szól minden.a zeneszámokat is úgy csinálják meg,hogy fülbemászó legyen,könnyen megjegyezhető,dúdolható,hogy hamar megszeresd.
2011. ápr. 15. 17:26
 12/16 anonim ***** válasza:
inkább a reklámokban, és magában a televízióban, épp ma fedeztem fel egyet amikor megláttam egy reklám visszatükröződését hogy úgy villog mint az állat, akkor adja le a titkos infót hogy vásárolj.
2011. ápr. 15. 19:54
 13/16 anonim ***** válasza:

én rég tanulmányozom a zenét. tudom hogyan készül még az olyanok is mint a lady gaga, nincs benne titkos üzenet. anno a pink floydra is mondtak ilyet

de a tv-ben magában rengeteg van!!!!

2011. ápr. 15. 20:03
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha neked "titkos" információk jönnek le ezekről a hányinger zenékről akkor csak gratulálni tudok..
2011. ápr. 16. 02:25
 15/16 anonim ***** válasza:

Kedves Kerdezo,

nem arra gondoltal, hogy okkultizmus es illuminati szimbolikak vannak elrejtve a mai popzeneben? Mert ha igen, akkor ezt imadni fogod:

vigilantcitizen.com/musicbusiness/illuminati-videos-update-willow-smiths-whip-my-hair-and-rihannas-whos-that-chick/

Amugy pedig ne olyan titkos mondanivalora gondolj, hogy ki olte meg Kennedyt, hanem alcazott programozasrol van szo, illetve manipulaciorol.

Mar azzal is felig elerik a celjukat, ha a fiatalok idejuk 80%-at ezeknek aldozzak, minden egyeb fontos dolog helyett.

2011. ápr. 16. 09:28
 16/16 anonim ***** válasza:
A lényeg az, hogy az emberek 99,99%-ának nincs zenei hallása, ezért elég alacsony színvonalon van a közízlés, amit a rádió-tv kiszolgál. Természetesen a zenei üzletnek az az érdeke, hogy az emberek zömének egyforma legyen az ízlése, és mivel az emberek befolyásolhatók, nincs hallásuk, csak zajt és egyfajta hangulatot éreznek egy-egy zenemű hallatán, azt fogják szeretni, amit sokszor hallanak, mert megszokják.
2017. jún. 1. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!