Isabella95 kérdése:
Miért ébredek fel? (LENT)
Figyelt kérdés
Március 1. óta lakunk itt és amióta itt lakunk nem volt olyan éjszaka, hogy ne ébredtem volna fel. Miért van ez?2011. ápr. 10. 17:50
1/10 anonim válasza:
új és szokatlan környezet és rossz kategória.
2/10 A kérdező kommentje:
Hova kellett volna akkor írnom a kérdésemet?
2011. ápr. 10. 17:56
3/10 anonim válasza:
amikor este felébredsz az a legjobb időpont a szexre
4/10 anonim válasza:
Miért hozod ide a szexet? Mostanában mindenki szexmániás...
5/10 anonim válasza:
Alig van olyan este, hogy ne ébredjek fel, és már lassan 12 éve itt lakom...
Ne magyarázz be olyan dolgokat, amelyekhez nincs sok köze a felébredésednek.
6/10 anonim válasza:
jah és ha gyerek még?mondjuk ha 10-15 éves? akkor is a legjobb idő a szexre?
7/10 anonim válasza:
Stresszes vagy.Az új helyet meg kell szokni.
8/10 A kérdező kommentje:
köszy a válaszokat, amúgy nincs pasim és 16 éves vagyok szóval a szexet hanyagolnám még :D
Amúgy nem magyarázom be magamnak! Előtte nem ébredtem föl éjszaka, most igen és zavar, mert utána nem nagyon tudok visszaaludni. :S
2011. ápr. 10. 21:32
9/10 anonim válasza:
Én velem is megszok ez történi felébredek éjjel és nem tudok vissza aludni olyan mintha nem is aludtam volna egyáltalán nem vagyok álmos.
10/10 anonim válasza:
Úgy emlékszem azt mondták az orvosok, hogy az ember lelkét a gyász után a költözés viseli meg másodikként legjobban. Szóval fel a fejjel, hamarosan hozzászoksz és nem ébredsz fel többet éjszaka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!