Mi életed legparanormálisabb eseménye?
Ilyen ingaszerű dolgokkal tudok úgy szórakozni, hogy lelógatom és abba az irányba kezd lengeni, amerre akarom (ha nagyon erősen koncentrálok). Irányt is tud váltani. Nem értem, miért működik, de elég bizarr. :D
Egyébként nem hiszek az ilyen ezoterikus dolgokban.
Egyszer láttam egy felhőt, amiben kirajzolódtak az akkor már elhunyt nagyapám arcvonásai. Ezt biztos, hogy csak beképzeltem magamnak, de olyan jó volt. Percekig néztem.
Velem soha semmi nem történt, régebben pár halucináció még kis koromban, de csak hangok, és kb 2-3 alkalommal.
Viszont gyakran van De-ja-Vum, és mindíg úgyérzem jobb sorsra lennék érdemes, de ezt kell élnem, mert már párszor végigéltem, és tudom, hogy úgysem lesz jobb.
Mindíg marad ez a köztes állapot, se jó, se nem végzetesen rossz.
Eddig akármi történt velem, mindíg valahogy túléltem, ha nem volt egy vasam se, akkor pénzt találtam, pár húzással mindíg oylan munkához jutottam amivel egy kicsivel többet keresek, de közel sem annyival, hogy gyökeresen változzon az életem. De ez mind mind lehet belemagyarázás is.
Viszont paranormális módon soha semiylen közegben nem volt szerencsém az emberekkel már az oviban is állandóan egyedül voltam és csak 1 barátom volt akire számíthattam ő is csak azért mert mindenki verte, én meg megvédtem.
Az élet is ugyanez senkim nincs csak a párom akire valamennyire számíthatok, de ennél is inkább én vagyok az ő támasza mint fordítva..
Furcsa dolog ez, de szerintem van karma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!