Ki hisz a világvégében (2012)? Bővebben lent
Evvel úgy vagyok, ha eljő a világvége akkor már kár ezen gondolkodni, míg nem jön el addig is. Remélem érthetően fogalmaztam.
Hiszek-e benne? Nem hinném, hogy valaki ilyen pontosan meg tudná ezt mondani. Ha valaha lesz is világvége azt nem fogjuk előre tudni kivéve, ha kétezik Isten és felszólít minket, hogy most jön a kiválasztás (menny és pokol közt) 2 hét múlva világvége. Bánjuk meg bűneinket, hagyjuk a gonoszkodást stb.
Idén négy furcsa dátumunk
lesz: 11.1.1, 11.1.11, 11.11.1, 11.11.11.
Ráadásul októberben lesz 5 hétfő, 5 szombat, 5 vasárnap!
Sőt, vedd az születési éved 2 utolsó számjegyét és add hozzá a korod, az
eredmény 111 lesz.
Ezek a furcsaságok 823 évente fordulnak elő és ezt a furcsa évet
"pénzeszsák" évnek nevezik.
"nem mer ideírni,és nem soká itt lesz a sok sziporkázó poén gyáros".
És kit zavar, hogy mások mit poénkodnak?
Szerintem minden ami elkezdődött, az egyszer be is fejeződik. Az ember is születik, és már akkor lehet tudni, hogy egyszer majd meghal. És a világháborúk is bekövetkeztek, pedig azt se akarták elhinni sokan akkoriban. Az felért jóformán egy világvégével, meghaltak kínok között sokan, házak, városk, ipar, mezőgazdaság, mind szétdúlva.... De a hívők tudják, hogy nincs halál, csak a test részére,a lélek pedig örök. Azt is tudom, hogy van akit ez nem vígasztal. Igyekezzetek jók lenni, és hívők lenni. Próbáljatok elképzelni egy másfajta életet. Lehet, hogy csak egy nagy kaland lesz, egy érdekes változás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!