Ki hisz a sorsszerűségben?
21:17. Nem.
A sors nem irányít minket csak követhetjük azt, járjuk azokat az utakat amelyet a sors épít nekünk de mi hozunk döntést hogy melyik utat válaszuk.
A sors azért van hogy minket erősítsen, hogy erősebbé váljunk régi önmagunkhoz képest azért tud kegyetlen és gonosz lenni mert csak a mi érdekünkben teszi azt, sokan ezt nem értik meg és kérdéseket tesznek fel holott a válasz mindig ott van előttünk csak épp észre kell venni azt valaki később-- valaki hamarabb látja meg. Én a sorsnak köszönhetem azt aki most vagyok mert ha olyan maradtam volna amilyen akkor voltam valószínű hogy elvesztem volna az élet körforgásában.
De hát mindenki más hogy vélekedik erről.
Én hiszek a sorsban, de nem úgy, hogy elkerülhetetlenül meg kell tenned, amit a sors akar.
Választhatsz: erre mész, vagy arra.
Én inkább úgy gondolom, hogy a sors felkínál lehetőségeket, illetve véletlenül eléd hoz helyzeteket, embereket, akik tovább visznek az utadon, vagy egy jobb élet felé vezetnek, de az rajtad áll, hogy élsz-e a lehetőséggel.
Mondjuk, ha külföldön megismerkedsz életed nagy szerelmével, teljesen véletlenül, akkor dönthetsz úgy, hogy hátrahagysz mindent itthon és vele fogsz élni.
Vagy dönthetsz úgy, hogy hazajössz, mert a racionális énedre hallgatsz, és azt mondod, hogy nem adsz fel mindent, mert hátha mégsem ő az igazi.
Tehát választhatsz, de a szíved mélyén mindig érezni fogod, hogy mi a helyes út. És azt kell követni.
Ebben segít a sors, hogy ezt megtaláld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!