Milyen Természeti Törvények vannak?
Figyelt kérdés
azt tudom,hogy van a Vonzás Törvénye, de azonkívül milyen természeti törvények vannak, mert állandóan ezeket emlegetik, de konkrétan (a Vonzás Törvényén kívül) sehol nem említik őket...2011. ápr. 1. 23:06
1/7 tetris válasza:
Talán az, hogy csak a legerősebb maradhat életben, az egyik legerősebben jelentkező törvény.
2/7 anonim válasza:
Minden vízbe mártott test a súlyából annyit veszt amennyi az által kiszorított víz súlya
3/7 anonim válasza:
A Vonzás Törvénye NEM természeti törvény,csak annyi igaz belőle,hogy a pozitív gondolkodás hasznosabb,mint a negatív.
Az iskolában pedig sok ,valóban természeti törvényről tanultál.
4/7 anonim válasza:
"Minden mindennel összefügg, és minden mindenben hat." Zohár
"mint fent, úgy lent"
Smaragdtábla
Minden az egyből származik, és oda tér vissza.
A világ egyensúlyban van, hogy ez fennmaradjon minden hatás ellenhatást szül.
Az energia fentről lefelé áramlik, így szellem irányítja az anyagot.
Lehet lepontozni...
5/7 anonim válasza:
Én csak egyet ismerek (és ezt be is tartom) : Facebook, ígynevess.blog, aztadom.blog 4ever!
6/7 anonim válasza:
Szerintem erre gondol a kedves kérdező:
Egyetemes törvények!
Vonzás törvénye = Rezonancia törvénye, a felsorolásban így keresd
7/7 anonim válasza:
Lehet, hogy erre gondol, csak ezek nem természeti törvények.
Ezoterikus elképzelések, vágyálmok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!