Mit szóltok ezekhez a természeti katasztrófákhoz?
Most történt ez a vörös-iszap katasztrófa, emberek meghaltak, előtte nem is olyan régen az árvíz, mi jöhet még?
Tényleg eljöhet a világ vége?
Valahol olvastam, hogy 2012 előtt természeti katasztrófák sokasága lesz, így fog kipusztulni az emberiség.
Ti mit gondoltok erről? Hisztek Nostredamus jóslataiban?
Mostanában egyre jobban foglalkoztat ez a kérdés...
Sok választ/véleményt várok! :)
Én még úgy olvastam valahol, hogy egy nagyobb mértékű jeges eső lesz majd azt hiszem 2011 körül.
Ha az bekövetkezik lehet aggódni..
A veszélyes anyag tárolására szolgáló mesterséges gát átszakadása mióta természeti katasztrófa?
A világnak egyébként sem lesz vége, csak az emberiségnek, a bolygónak talán.
Hát persze, az emberi kéz is jócskán benne van mindkét dologban, számomra ijesztő, hogy milyen dolgok történnek ebben az országban. De az egész világban is vannak/voltak gondok(cunamik, tornádók, stb..).
Nekem eddig sem az iszapban, sem az árvízben nem volt részem, de el sem tudom képzelni, mit érezhetnek az ebben érintett emberek, az egész életük, minden vagyonuk, családtagok vesztek el, ezért foglalkoztat ennyire a dolog, hogy ki-mit gondol.
KÖNYÖRGÖM FEJEZZÉTEK MÁR BE EZT A MARHASÁGOT!
Természeti katasztrófák MINDIG voltak, évezredekkel ezelőtt is, sokkal nagyobbak, mint most. A gátszakadás pedig NEM TERMÉSZETI KATASZTRÓFA. NEM LESZ VILÁGVÉGE, de ha mégis, ezek akkor sem annak az előjelei. NEM LEHET FELFOGNI???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!