Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit szóltok ezekhez a természe...

Mit szóltok ezekhez a természeti katasztrófákhoz?

Figyelt kérdés

Most történt ez a vörös-iszap katasztrófa, emberek meghaltak, előtte nem is olyan régen az árvíz, mi jöhet még?

Tényleg eljöhet a világ vége?

Valahol olvastam, hogy 2012 előtt természeti katasztrófák sokasága lesz, így fog kipusztulni az emberiség.

Ti mit gondoltok erről? Hisztek Nostredamus jóslataiban?

Mostanában egyre jobban foglalkoztat ez a kérdés...

Sok választ/véleményt várok! :)

2010. okt. 6. 21:13
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
82%

Én még úgy olvastam valahol, hogy egy nagyobb mértékű jeges eső lesz majd azt hiszem 2011 körül.

Ha az bekövetkezik lehet aggódni..

2010. okt. 6. 21:17
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
meglehet, de 2012 után is sok természeti katasztrófa lesz. világvége nem létezik, egy marék ember mindig túl fogja élni a cuccost, annyi meg elég ahhoz hogy újra elszaporodjanak.
2010. okt. 6. 21:23
 3/19 anonim ***** válasza:
70%

A veszélyes anyag tárolására szolgáló mesterséges gát átszakadása mióta természeti katasztrófa?

A világnak egyébként sem lesz vége, csak az emberiségnek, a bolygónak talán.

2010. okt. 6. 21:27
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Valami biztos lesz,ha nem is éppen világ vége.
2010. okt. 6. 21:30
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Valóban az ember ássa ki a saját sírját. Ebben a tragikus esetben is az emberi mulasztás,a nemtörődömség, a pénz azaz ameggazdagodás vezetett ide.
2010. okt. 6. 21:35
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Az árvizi károk is jóval enyhébbek lettek volna,ha rendben vannak az árkok,jók a gátak, a vízelvezető csatornák. Az emberei felelősség nagyobb,mint maga a természeti katasztrófa.
2010. okt. 6. 21:43
 7/19 A kérdező kommentje:

Hát persze, az emberi kéz is jócskán benne van mindkét dologban, számomra ijesztő, hogy milyen dolgok történnek ebben az országban. De az egész világban is vannak/voltak gondok(cunamik, tornádók, stb..).

Nekem eddig sem az iszapban, sem az árvízben nem volt részem, de el sem tudom képzelni, mit érezhetnek az ebben érintett emberek, az egész életük, minden vagyonuk, családtagok vesztek el, ezért foglalkoztat ennyire a dolog, hogy ki-mit gondol.

2010. okt. 6. 21:53
 8/19 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem ezek már nagyon is 2012 előjelei. És igen, sok millóan megfognak halni/sebesülni, de teljes világvége nem lesz. Csak egy kis rendrakás az emebriségben, hogy elgondolkozzunk mi a fontos: a pénz és a vele járó hazugságok, egymás eltiprása vagy az emberi értékek, a szeretet, egymás értékelése stb. Valamint a jó-rossz közötti egyensúly visszaállítása.
2010. okt. 6. 22:09
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
22:09 Nálad a pontom!
2010. okt. 6. 22:32
 10/19 anonim ***** válasza:
53%

KÖNYÖRGÖM FEJEZZÉTEK MÁR BE EZT A MARHASÁGOT!

Természeti katasztrófák MINDIG voltak, évezredekkel ezelőtt is, sokkal nagyobbak, mint most. A gátszakadás pedig NEM TERMÉSZETI KATASZTRÓFA. NEM LESZ VILÁGVÉGE, de ha mégis, ezek akkor sem annak az előjelei. NEM LEHET FELFOGNI???

2010. okt. 6. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!