Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit szóltok ezekhez a természe...

Mit szóltok ezekhez a természeti katasztrófákhoz?

Figyelt kérdés

Most történt ez a vörös-iszap katasztrófa, emberek meghaltak, előtte nem is olyan régen az árvíz, mi jöhet még?

Tényleg eljöhet a világ vége?

Valahol olvastam, hogy 2012 előtt természeti katasztrófák sokasága lesz, így fog kipusztulni az emberiség.

Ti mit gondoltok erről? Hisztek Nostredamus jóslataiban?

Mostanában egyre jobban foglalkoztat ez a kérdés...

Sok választ/véleményt várok! :)

2010. okt. 6. 21:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
59%

Te vagy "csipesz51" a Blikk-ről kérdező?

Én sztem itt emberi mulasztás és felelőtlenség történt az iszappal kapcsolatban!!Köze nincs a különböző jóslatokhoz!És nem hiszek 2012 világvégében sem,sőt Vanga asszonynak sem!!!!Szerinte novemberben kitör a III. világháború...,persze,persze!:D

2010. okt. 6. 22:47
 12/19 anonim ***** válasza:
84%
Utolsó: olvastam Nostredamus és Vanga kigyűjtött jóslatait, és Vangáé ha nem is szóról szóra de a netes hivatkozások szerint szinte ugyanaz mint Nostredamusé. Szóval én másolásnak tekintem az ő "tudását". Nostredamus már eleve lejegyzett és értelmezett jóslatait nem volt nehéz átvenni.
2010. okt. 6. 22:55
 13/19 anonim ***** válasza:
37%
amikor az ilyen jujjmindártittavilágvége agyhalottak kérdéseit, véleményeit olvasom, akkor elfog a remény, hogy egyszer tényleg itt lesz a világvége...
2010. okt. 7. 00:05
 14/19 anonim ***** válasza:
77%

Ez az emberi természet katasztrófája.A sunyiság,nemtörődömség eredményei,a vezetőknek nem fontos a felelősség ,a biztonság,csak az,hogy minél több pénz maradjon a zsebükben,így aztán nem jut a gátak,csatornák,árkok,üzemek karbantartására sem,ennek pedig előbb-utóbb megvan a következménye is.Csak szörnyű,hogy azok házát is viszi,akik semmiről sem tehetnek!

Ha nem tanulnak az esetekből az emberek és nem változtatnak jó irányban,akkor kipusztítják önmagukat.

A cunami és a tornádó,az másabb dolog,az természeti katasztrófát okozhat,de önmagában azok is csak egyszerű természeti jelenségek,mindíg voltak és lesznek is,azoknak sincs közük a "világvégéhez".Ez az egész világvége mizéria egy nagy butaság.

2010. okt. 7. 07:07
 15/19 anonim ***** válasza:
77%
"Megynyugtatlak", hogy 2012 UTÁN is lesz egy csomó természeti katasztrófa.
2010. okt. 7. 07:54
 16/19 anonim ***** válasza:
76%

Természeti katasztrófa mindig volt, van és lesz, ez nem a világvége vagy valamilyen természeti tragédia közelgő jele, hanem azt mutatja, hogy immár túl sokan vagyunk a Földön, és egyszerűen nem vagyunk képesek irányítani a technikai működésünket.

Ha elválasztjuk ugyanis az igazi természeti katasztrófákat és az emberi felelőtlenségből történteket, akkor oda lyukadunk ki, hogy régen sem volt kevesebb

Gondoljatok Pompei vulkánjának felrobbanására! A rengeteg elsüllyedt városra, mint például Port Royal vagy Alexandria! Vagy szimplán arra, hogy vajon micsoda katasztrófának tűnő dolgok mehettek végbe a Földön, mikor eljött a jégkorszak! Elég csupán azt megfigyelni, hány és hány történelmi feljegyzés maradt hatalmas katasztrófákról, mikor az emberek azt hitték, ez már a világvége.

A föld egy élő organizáció, amit tényleg nem lehet kihasználni anélkül, hogy vissza ne adná, amit kap. Klímaváltozás folyik, ez is egy teljesen természetes folyamat, nem előjel - kel valami önszabályozás, ahogy te is meg akarsz szabadulni a tetvektől, ha elkapod őket. Csúnya hasonlat, de lényegretörő: ha valami sok, attól meg kell szabadulnod.

2010. okt. 7. 09:30
 17/19 anonim ***** válasza:
Az én pontom is a 22.09-es válaszolónál van!!
2010. okt. 7. 10:56
 18/19 anonim ***** válasza:
Én a 09:30-assal értek egyet. Az hogy a katasztrófákat irányítási célra használják nem új dolog. Mindig is divat volt a népbutítás. Én az ilyen isteni bosszú meg hasonlóak helyett inkább azon gondolkodnék hogy az emberiség létszáma az ipari forradalom óta hány százalékkal emelkedett, és még mennyivel fog.........és hogy mégis hogy lesz megoldva ennyi ember táplálása, megélhetése, és a városok energiatermelése csatornázása, ha már így is alig van természetes élőhely......sztem nem kéne annyi katasztrófa filmet nézni, meg ilyen kérdésekért bekapcsolni a gépet, legalább így is spórolsz az árammal és csökkented a világvége bekövetkezését....
2010. okt. 7. 11:49
 19/19 anonim ***** válasza:
majd jönnek az ufok és megmentenek
2010. okt. 8. 03:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!