Mi az a nyitott csakra? Pszichológussal, pszichiáterrel lehet enyhíteni a fájdalmon illetve a depressziómon? (Ez most komoly! )
15 éves leszek,egészségesen élek,mégis rettenetesen fáj a fejem. Évek óta depressziós vagyok,bár a szüleim szerint semmi bajom és a barátaim előtt felveszem 'a boldogság álarcát'. Ősz óta rettenetes fejfájás gyötör,mely manapság odáig fajult,hogy sokszor "lebénulok" és meg se tudok mozdulni, és sokszor esek mély depresszióba.
Anyával beszéltem és azt mondta,hogy nyitott csakrával születtem,és hogy én szenvedek más hülyesége és bánata miatt,mert gyógyító vagyok.Meg azt mondta,hogy hülyeség lenne elmenni pszichológushoz vagy pszichiáterhez. Apával is beszéltem és ő azt mondta,hogy nem ártana elmenni egyhez,aki segítene ezt feldolgozni,és 'kigyógyítani' vagy valami.
Szerintetek?
Ez igaz? A nyitott csakra tényleg ezt jelenti?
Ma voltam a házidokimnál és beszéltem vele. Kiderült,hogy a beutaló,amit kaptam a pszichiátriára,az csak 18.éven felülieknek szólhatna,mivel csak 18 felett foglalkoznak páciensekkel. Úgyhogy kértem egy másikat a szolnoki gyermekre. Azt mondta,hogy kér egyet,és menjek vissza a jövőhéten.(Több mint valószínű,hogy az is április vége felé lesz)
Jó hír: kaptam új időpontot a neurológiára, ÁPRILIS 27-re. Beszéltem apával,és azt mondta,hogy elvisz meg minden,hogyha nem kell neki menni dolgozni. (Apukám több hónapig külföldre jár dolgozni,össze vissza a világban és sokszor alig látom, csak az a baj,hogy már megszoktuk és olyan furcsa,mikor itthon van :) de én örülök neki<3 )
Úgyhogy a lényeg: kb még 1hónapot kell várnom,arra,hogy megint beslattyogjunk a neu.-ra és a gyermek pszichiátriára és most már TÉNYLEG megnézzék.
Ha meglesz az eredmény leírom.
És köszönöm az eddigi segítségetek. :)
(Csak az a baj,hogy még mindig egy helyen toporgok és nem haladok 1ről a 2re.)
Eltelt egy kis idő, de szándékosan. Tényleg depressziós voltam, pszichiáternél is voltam, nem is egyszer. Még a Debreceni Kenézy Gyermek osztályára is bekerültem.
Több, mint egy éve úgy érzem kigyógyultam belőle. Édesanyámék szövegével nem foglalkozom ilyen téren és hatott.
Viszont az egyik válaszíró írta,hogy hormonzavarom lehet. Hát ezt telibe találta. Ráadásul policisztás petefészek beteg is vagyok.
Kiderült,hogy a fejfájásom a sok rossz gondolattól fáj, attól, hogy megerőltetem az agyam. Először azt hitték,hogy migrén, de nem. Kiderült,hogy agyalapi mirigy daganatom van.
Úgyhogy, most úton vagyok a teljes gyógyulás felé. :)
Köszönöm mindenkinek a válaszát! Ment a zöld kéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!