Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért törlik az összes olyan...

Miért törlik az összes olyan választ a GYK Ezotéria topicjában felmerülő kérdésektől, amelyeknek tartalma a válaszoló anti-ezotérikus szemléletét tükrözi?

Figyelt kérdés
...Így ha csak az átszellemült okkultista fanatikusok számára lészen biztosítva tér, nem lesz itt olyan, ki annak a megannyi ostobának fel tudná nyitni a szemét...
2011. márc. 15. 15:30
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
31%
tökéletesen egyet értek az előttem szólóval!
2011. márc. 15. 16:11
 12/36 anonim ***** válasza:
16.10-ra gondolok
2011. márc. 15. 16:12
 13/36 anonim ***** válasza:
38%

15:36 egyetértünk.

Ez a topik a magukat ámító, kábító, földtől elrugaszkodott gondolkodású embereknek van fenntartva, hogy megoszthassák egymással a képtelenségeiket, szerencsére ők vannak kevesebben, és élőben még egy ilyen elmebeteget sem láttam.

Amúgy, nem kell felnyitni a szemüket, én is csak azért írok be egy-két borzalomra, hogy kifejezzem személyes megdöbbenésemet. Ostoba emberek is kellenek.

Azt viszont határozottan állítom, hogy nem a tanult, egyetemet végzett és/vagy keményen dolgozó emberek topikja az ezotéria. Hanem az unatkozó, magukat különlegesnek vélő, sok esetben ostoba emberek próbálják meggyőzni magukat arról, hogy különlegesek, próbálják feldobni az unalmas életüket ilyen képtelenségekkel.

2011. márc. 15. 16:28
 14/36 anonim ***** válasza:
65%

16:10 vagyok:

Jééj köszi :D Azt hittem volna hogy rögtön leugatnak millióan :) Jó tudni hogy van még valaki, aki így vélekedik ezekről a dolgokról.

2011. márc. 15. 16:28
 15/36 anonim ***** válasza:
87%

"Azt viszont határozottan állítom, hogy nem a tanult, egyetemet végzett és/vagy keményen dolgozó emberek topikja az ezotéria."

emelszintű biológia, kémia érettségi; Orvosi egyetem ;) Mégis ezotéria topikban vagyok otthon. Szóval a megállapításod NEM helytálló. És hogy mi lennénk a bolondok? Ki tudja. Minden relatív, barátom :)

2011. márc. 15. 16:30
 16/36 anonim ***** válasza:
68%

ezohivok. nagy tevedesben vagytok.

ha megkerdezed, hogy a 3 honapos gyerekem indigo gyerek e mert ha igen betennenk melle egy harcikutyat, akkor arra van olyan valasz is, hogy nem letezik indigosag bizony nem.

AZ, hogy ez a kerdezonek nem tetszik az egy dolog, de ettol meg letezik ez a valasz.

Az mas kerdes, hogy jomagam is neha csapkodom a homlokom latvan, hogy az emberek mennyi orbitalis baromsagban kepesek hinni, ami karos rajuk, a gyerekeikre es az emberisegre egyarant.

es meg a szkeptikusokra mondjak, hogy nem fogadjak el masok velemenyet:))))

en meg nem toroltettem valaszt egyszersem, pedig az enyemet mar vagy 40 szer toroltek biztos:) engem nem zavar, attol meg a tukrot az arcaba tartom, ha baromsagban hisz...

2011. márc. 15. 16:41
 17/36 anonim ***** válasza:
Nem tudom, miért káros a boldogság. Ennyi erővel a kereszténység is káros? Lehet, hogy nem igaz az egész, d elehet, hogy igen. Az ezotériát sem igazolta még egy tudós sem (100%-ban), azonban nem is cáfolták. Ezek alapján nincs senkinek joga zt állítani hogy azok a bizonyos "ezohivok", kedves válaszoló, jogtalanul és ostobán hisznek egy-egy ilyen dologban. Ha hivatalosan idehozol nekem egy megerősített tényt, hogy márpedig ez 100%-ig biztos, hogy nem létezik, na akkor elhiszem neked. Addig örülnék 8és nem vagyok egyedül ezzel a véleményemmel), ha szépen csendben megengednétek másoknak, hogy abban higgyenek, amiben csak akarnak. Ugyanis, barátom, ha nem tűnt volna fel, hit-és vallásszabadságban élünk. Ezek alapján pedig semmi jogod nincs azt állítani, hogy baromság amiben hiszünk.
2011. márc. 15. 16:45
 18/36 anonim ***** válasza:

:)))))

ne haragudj, de ( ma a finom napomat elem) de nagyon csacsisagot irsz.

"Ugyanis, barátom, ha nem tűnt volna fel, hit-és vallásszabadságban élünk. Ezek alapján pedig semmi jogod nincs azt állítani, hogy baromság amiben hiszünk."

es bar pont ma tuntetnek erte, de SZOLAS ES VELENY SZABADSAG is van. Ez azt jelenti, hogy te szabadon gyakorolhatod a vallasod, en meg szabadon kritizalhatom.

ez a resze tiszta?

jo akkor mehetunk tovabb.

a temak amikrol TUDOSOK bebizonyitottak 100 % ban, hogy kamu.

itt van neked mara 2:

feng shui

horoszkop szemelyleiras

kerdes ezzel van?

orulok, hogy segithettem

2011. márc. 15. 17:06
 19/36 anonim ***** válasza:
* velemeny
2011. márc. 15. 17:07
 20/36 anonim ***** válasza:

Ácsiácsi :) Kedves "mindenbe-beleütöm-azt-a-szép-nagy-orrom".

A feng shui milyen formában tartozik ide? tudod, a mai nyugati élet mindent átvett a keleti kultúrától, és tévhitekben dédelgeti azokat.

A feng shui a valóságban egyáltalán nem az ezotériához tartozik, hanem egy egyszerű keleti életfilozófia, ami a taoista élet része, amiben a tárgyak elhelyezésével próbálnak kellemes légkört varázsolni. Az, hogy a mai nyugati társadalom már mindenféle szobrokat állít a szerencsesarokba, hogy a bőségsarokkal harmonizáljon, stb..., na azon már én is a homlokomhoz csapom a kezem :)

A horoszkóp kamu, ugyanis olyan dolgokat írnak le, ami mindenkire igaz, illetve semmit nem állítanak biztosan (pl. "ez a hónap lehetőséget ad arra hogy megtaláld életed szerelmét" a gond ott van, hogy minden másodperc lehetőséget ad rá). Itt a gyk.hu ezotéria részében egyértelműen ezek vannak döntő többségben, de találkoztam értelmes kérdésekkel is. Sajnos a többségben a félrevezetett emberek terjesztik tovább az ostobaságokat. És pont ezért jelent meg az a tévhit, hogy semmi sem igaz az ezotériából.

Gondoljunk a földönkívüliekre. Semmi különös nincs abban, hogy a Földön kívül is lehet élet. Azonban a sok horrorfilm, ufo-sztori, újság, ami ezekből mind pénzt csinál, már nevetséges dolgokat közöl tényként. És pont ezért már abban sem hisznek az emberek, hogy van élet a Földön túl is (a földönkívüli élet nem egyenlő az ultra-hyper-hightech csészealjakat vezető zöld kis lényekkel, egy apró baktérium is már életnek minősül).

2011. márc. 15. 17:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!