Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogy aludjak nyugottan? Merre...

Hogy aludjak nyugottan? Merre kell az ágyamnak lennie, gond-e hogy egy nagy tükör van a szobámba. Hogy aludhatnék nyugottan. Gondolom az nem normális hogy átlagba 2-3 órakor tudok elaludni. 11\F

Figyelt kérdés
2011. márc. 13. 15:15
1 2
 11/18 anonim válasza:

Úgy feküdj, hogy ne lásd a tükröt, vagy takard is le.Igen jól mondta a párral előttem hozzászóló, az egy átjáró lehet. Vagy kapcsold be a TV-t, vagy hallgass zenét iPodon/MP3-on/telefonon. Legalábbis én csak úgy tudok elaludni, ha valami hang van a szobámban, mert irtózok a csöndtől.

Ja és ne igyál meleg kakaót(ahogyan az első hozzászóló tanácsolta) mert rosszat álmodsz és be is fosol. ;) (bocs a szóhasználatért.)

2011. márc. 15. 13:09
 12/18 A kérdező kommentje:
jó.Neked is köszi
2011. márc. 15. 13:57
 13/18 anonim ***** válasza:
Altatóra gondoltál már?
2011. márc. 15. 15:16
 14/18 anonim ***** válasza:
Milyen irányba átjáró a tükör? Ki jön át rajta?
2011. márc. 16. 18:26
 15/18 A kérdező kommentje:
Ez engem is érdekel
2011. márc. 17. 13:03
 16/18 anonim ***** válasza:

Altatot ne ajanljatok egy 11eves ifjunak!

Az elottem szolok nagyon jokat irtak (tea, sport stb.)

A kako tenyleg lehet h nem fog mukodni mert cukor van benne, es az elenkit. Inkabb meleg tej, vagy tea.

En meg annyit tennek hozza, hogy gyozodj meg rola, hogy korom sotet van a szobaban. A melatonin egy hormon ami az alvas ciklusat/ritmusat szabalyozza. A szervezet csak sotetben kezd melatonint eloallitani. Ha vilagit egy ejjeli lampa vagy a teve, akkor nem lesz melatonin termeles, ergo nehezebb aludni.

Szokj ra, hogy koran kelsz (meg hetvegen is). Par nap utan elfaradsz es nem leszel kepes hajnalokig fennmaradni.

2011. ápr. 4. 22:43
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Elozo vagyok.

Meg a kovetkezot kiprobalhatod> elealvas elott az agyban olvass olyat amit nem ertesz. Peldaul gazdasagi vagy penzugyi cikkeket. A meg nem ertett szavak miatt az agy figyelme lankadni fog es pikk pakk bealszol. En a fizika kulturtortenetet szoktam forgatni.

Anyunak a multkor probakepp adtam egy filozofia konyvet tele szakszavakkal, mar az elso 2 oldal utan asitozni kezdett, 10 perc mulva meg elbillent a feje :)

2011. ápr. 4. 22:47
 18/18 A kérdező kommentje:
köszi
2011. ápr. 8. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!