Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi volt ez? Olyat láttunk,...

Mi volt ez? Olyat láttunk, ami nem is volt ott!

Figyelt kérdés

Próbálom röviden elmesélni: Én, barátom, tesóm, tesóm egy barátnője voltunk egy áruházban. Tesóm és barátnője elmentek a wc-re. A wc-hez egy folyosón kell bemenni. Én barátommal vártunk az áruházban úgy, hogy a szemünk sarkából még pont láthattuk a folyosot, mert az az oldali falon nézegettük a dolgokat. Egyszer csak a szemem sarkából láttam, ahogy tesomék jönnek ki a wc folyosorol. Ez valamiért csak később tudatosult bennem, és pont mondani akartam a barátomnak hogy láttam őket, mikor ő mondta nekem. Nem értettük, hogy akkor miért nem jöttek vissza hozzánk, úgyhogy barátom kiment megnézni őket, én pedig bementem a wc-be. És ott voltak! Kérdeztem őket, nem-e jártak-e kint, de nem voltak. Pedig biztos vagyok benne, hogy láttam őket, mondjuk ha csak én láttam volna ráfogom hogy hallucinálok, de barátom is látta... Tesómék szerint egyébként akkor senki más nem volt a wc-ben, tehát senki nem jöhetett ki (legalábbis a nőiből) És am az egész olyan furcsa érzés volt amúgy, nem tudom leírni.

Még most sincs fogalmam arról, hogy mit láttunk, mivel sehova sem illik a dolog. Történt már veletek hasonló? Vagy tudtok valami támpontot adni, mi lehetett ez?

2011. márc. 7. 16:26
 1/10 anonim ***** válasza:
Pedig csak arra tudok tippelni h vki mást láttatok vagy őket.
2011. márc. 7. 17:04
 2/10 anonim ***** válasza:
24%
Jó vót az anyag.
2011. márc. 7. 17:14
 3/10 M@x ***** válasza:
Szerintem ez egy nem tudatos asztrál utazás lehetett.
2011. márc. 7. 18:00
 4/10 A kérdező kommentje:
Asztrál utazás mit is jelent? Ha röviden eltudod mondani légyszi.
2011. márc. 7. 19:02
 5/10 M@x ***** válasza:
Bocsi, nem asztrál utazás az más, ez asztrál projekció.
2011. márc. 7. 19:16
 6/10 A kérdező kommentje:
De hogy léphettek volna ki a testükből, mikor bent voltak és egyszerűen csak beszélgettek..? :S
2011. márc. 7. 19:23
 7/10 M@x ***** válasza:
Csak az asztrális lényük "szállt ki" a testükből.
2011. márc. 7. 19:28
 8/10 A kérdező kommentje:
És attól még tudnak mindent ugyanúgy csinálni, mint egyébként? Én ezt nem értem.
2011. márc. 7. 19:30
 9/10 M@x ***** válasza:
Erre a részére a dolognak már nem terjed ki a tudásom, sajnos.
2011. márc. 7. 19:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Vagy tényleg ott voltak csak vmit nem akarnak az orrodra kötni erre nem gondoltál?
2011. márc. 10. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!