Mi volt ez? Olyat láttunk, ami nem is volt ott!
Próbálom röviden elmesélni: Én, barátom, tesóm, tesóm egy barátnője voltunk egy áruházban. Tesóm és barátnője elmentek a wc-re. A wc-hez egy folyosón kell bemenni. Én barátommal vártunk az áruházban úgy, hogy a szemünk sarkából még pont láthattuk a folyosot, mert az az oldali falon nézegettük a dolgokat. Egyszer csak a szemem sarkából láttam, ahogy tesomék jönnek ki a wc folyosorol. Ez valamiért csak később tudatosult bennem, és pont mondani akartam a barátomnak hogy láttam őket, mikor ő mondta nekem. Nem értettük, hogy akkor miért nem jöttek vissza hozzánk, úgyhogy barátom kiment megnézni őket, én pedig bementem a wc-be. És ott voltak! Kérdeztem őket, nem-e jártak-e kint, de nem voltak. Pedig biztos vagyok benne, hogy láttam őket, mondjuk ha csak én láttam volna ráfogom hogy hallucinálok, de barátom is látta... Tesómék szerint egyébként akkor senki más nem volt a wc-ben, tehát senki nem jöhetett ki (legalábbis a nőiből) És am az egész olyan furcsa érzés volt amúgy, nem tudom leírni.
Még most sincs fogalmam arról, hogy mit láttunk, mivel sehova sem illik a dolog. Történt már veletek hasonló? Vagy tudtok valami támpontot adni, mi lehetett ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!