Hisz valaki ezekben a nagyonsüket dumákban?
pl ez: [link]
meg ez: [link]
Szerintem akkora hülyeség az egész! Miért is lenne vége a világnak? pánik keltés? de hova menekülnénk! olyan mint hogy márc 15-én megszűnik a facebook! Nagy süketség az egész! Szerintetek?
Szerintem kijelenthetjük hogy túlélő faj az Ember! Már sok világvégét mindenféle baj nélkül átvészeltünk. :)
Hajrá emberiség!
"Bogárka nép vagyunk, kaparásszuk létünk dobozának fedelét" Váci Mihály sora, habár egy picit "igazítottam" rata. Ő így írta: "voltunk". De szerintem most is dobozba zárt bogárka gyanánt viselkedünk, próbálgatjuk megtudni, milyen ez az Universum, hogyan működik, már több mint 1 (azaz egy) százalékot ismerünk belőle talán. Mivel nem tudjuk, mekkora valójában, nem tudhatjuk azt sem, mennyi a %. De egyet tudhatna aki járt általános iskolába, és figyelt a földraz órán: mindig minden változik. Balassi is megírta a "Idővel Paloták" c. versében.
Már voltak katasztrófák földünk történetében, valószínű, hogy ezután is lesznek. Csak hát, hogy mikor?
Viszont azt tudjuk, hogy az élet örök.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!