Honnan tudhatom, hogy készen állok-e a felemelkedésre?
Nézd: ha ezt most komolyan írtad, akkor elmebetegségben szenvedsz.
Az elmebetegek elég nagy része képes megérteni, hogy ő elmebeteg, és kb. a kétharmaduk gyógyítható.
Ha ez tényleg így van veled, akkor menj el pszichológushoz, és meséld el neki a gondolataidat.
Azért is érdemes elmenned, mert ez később valószínűleg súlyosbodni fog, és veszélyezteti majd az életedet, vagy a környezetedet.
A saját életedről te döntesz, de a környezetedet bajba sodorni nem illő dolog. MOST még valószínűleg gyógyítható vagy.
Köszönöm a hozzászólásodat, de kettőnk közül szerintem te vagy a beteg:))))) Nekem nincs semmi probléma az elmémmel. Neked viszont fogalmad sincs arról,amiről írtam.
Ha csöndben maradtál volna, okosabb lettél volna!!!! Üdv neked "te kis okoska"!!!! :P
"te kis okoska"
Bocs, rosszul gondoltam. Elkéstél. Még imádkozhatsz, de már nem hinném, hogy bármi is segít.
Előző miért haragszol rá mi rosszat tett neked miért vonod kétségbe a hitét? Honann tudod h. ő nem fejlettebb nálad és nem fog majd sokkal magasabb létezési szintre lépni mint te?
Te még teljesen a földhöz vagy ragadva és nem haladsz az úton.
Off Ötödik: Galaxis útikalauz stopposoknak? :D ismerem.
On: Ha te úgy érzed, és hiszel a öö 'felemelkedésben' akkor lehet.. bár őszintén megmondom, ehhez szkeptikusan állok hozzá, pedig alapvetően ezós vagyok XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!