Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Honnan tudhatom, hogy készen...

Honnan tudhatom, hogy készen állok-e a felemelkedésre?

Figyelt kérdés
Én úgy érzem, hogy igen. Valami ezt súgja, de mi lehet a valóság.......pld páromról biztosra tudom, hogy ha eljön az idő ő biztosan nem jön velem. Nem tudom megmagyarázni, csak érzem!!
2011. febr. 27. 22:11
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Végre egy értelmes lény!!!! Köszi:)
2011. febr. 28. 14:04
 12/18 anonim ***** válasza:
59%

Nézd: ha ezt most komolyan írtad, akkor elmebetegségben szenvedsz.

Az elmebetegek elég nagy része képes megérteni, hogy ő elmebeteg, és kb. a kétharmaduk gyógyítható.

Ha ez tényleg így van veled, akkor menj el pszichológushoz, és meséld el neki a gondolataidat.

Azért is érdemes elmenned, mert ez később valószínűleg súlyosbodni fog, és veszélyezteti majd az életedet, vagy a környezetedet.

A saját életedről te döntesz, de a környezetedet bajba sodorni nem illő dolog. MOST még valószínűleg gyógyítható vagy.

2011. márc. 3. 02:52
 13/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólásodat, de kettőnk közül szerintem te vagy a beteg:))))) Nekem nincs semmi probléma az elmémmel. Neked viszont fogalmad sincs arról,amiről írtam.

Ha csöndben maradtál volna, okosabb lettél volna!!!! Üdv neked "te kis okoska"!!!! :P

2011. márc. 5. 03:47
 14/18 anonim ***** válasza:
Ahhoz h. felemelkedjünk és ne múljunk el mint egy egyszerű ember szükség van pár dologra szerintem a legfontosabb az önzetlenség és az h. másért bármit megtennél vagy megpróbálod megérteni az ellenséged és már a magad érdekeit nem is nagyon helyezed előtérbe én pl sokszor teszek mindent önzetlenül. Megpróbálok segítnei másoknak még akkor is ha az az én káromra megy mert én ettől érzem jól magam és ez lehet az eggyetlen út a felemelkedéshez ha saját énünket képesek vagyunk csak egy külső szemlélőként tekinteni és figyelni jót teszünk e. Rengeteg emberért feláldoznám hitvány emberi életem. És szerintem csak így lehetséges az igazi felemelkedés de csak mikor eljön az idő. Akik pedig itt vannak és próbálnak elbizonytalanítani ne foglalkozz velük talán egyszer ők is megnyílnak éde még csak a gőg beszél belőlük és rengeteg bennük az ösztön. De én szeretem őket és a legjobbakat kívánom nekik.
2011. dec. 30. 12:52
 15/18 anonim ***** válasza:
És a legtávolabb álljön tőlem h. bárkit is valaha bajba sodorjak. És tudom h. régen sok bűnt követtem el és néha még most is, de 2 dolog van amit mindenki eldönthet. Gonosz vagy az utolsó leheletig vagy jó.
2011. dec. 30. 12:57
 16/18 anonim ***** válasza:

"te kis okoska"

Bocs, rosszul gondoltam. Elkéstél. Még imádkozhatsz, de már nem hinném, hogy bármi is segít.

2011. dec. 30. 19:22
 17/18 anonim ***** válasza:

Előző miért haragszol rá mi rosszat tett neked miért vonod kétségbe a hitét? Honann tudod h. ő nem fejlettebb nálad és nem fog majd sokkal magasabb létezési szintre lépni mint te?

Te még teljesen a földhöz vagy ragadva és nem haladsz az úton.

2011. dec. 30. 20:02
 18/18 anonim ***** válasza:

Off Ötödik: Galaxis útikalauz stopposoknak? :D ismerem.

On: Ha te úgy érzed, és hiszel a öö 'felemelkedésben' akkor lehet.. bár őszintén megmondom, ehhez szkeptikusan állok hozzá, pedig alapvetően ezós vagyok XD

2012. aug. 28. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!