Más is szokta úgy érezni, hogy kell egy ufo, egy szellem, egy telepatikus képességekkel megáldott ember, vagy bármi misztikum, hogy teljes lehessen az élete?
Figyelt kérdés
úgy értem, hogy megvan a vágy, valami különlegesre, ami eltér a szürke hétköznapi dolgoktól és a megtapasztalásához nem kell gazdagnak lenni2011. febr. 25. 19:22
1/7 anonim válasza:
Minden ezoterikus így érzi, ezért foglalkoznak ezzel a nyílvánvaló ostobasággal, babonákkal. Félrevezetik magukat, de egyfajta manót is nyújt nekik, ez egy lelkisegélyszolgálat, amit sok szélhámos pl ezo tv.sek kihasználnak.
3/7 anonim válasza:
Igen, ma is úgy éreztem, hogy szükségem van valami különlegesre, valami egyedire, amitől a fellegekben érezhetem magam, amitől színessé válnak a hétköznapok.
Úgyhogy hazafelé vettem egy kis LSD-t.
4/7 anonim válasza:
Ha valami különlegesre vágyom,akkor sütök valami édességet,megeszek egy csokit,meghallgatok egy jó zenét,esetleg elolvasok egy jó könyvet.
Többet ér,mint mindenféle középkori babonában való hiedelem.
5/7 anonim válasza:
Az emberekből kiveszett a rácsodálkozás képessége... ez hiányzik mindannyiunknak. Vannak, akik passzívan elüldögélnek a szürkeségben, vannak olyanok is, mint te, akik többre vágynak. Nem tudom, hogy mi a baja azoknak az embereknek, akik "elvannak". elvagyogatnak, aztán felfordulnak,és ennyi.
6/7 anonim válasza:
Azért vagyok szürke hétköznapi ember, mert nincs szükségem ufók, szellemek meg Isten tudja mik nélkül is teljes az életem?
7/7 anonim válasza:
Lehet, hogy nem azért vagy az. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!