Mi az élet értelme?
na szép voltam...a lényeg meg lemaradt. :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__tarsadalomtudomany..
üdv
26/F
LastOne.Left
Kedves woar,
Douglas Adams: Galaxis útikalauz stopposoknak
javaslom vedd kézbe, máris érthető lesz a válasz.
Az élet értelme maga a létezés, a tapasztalás. Személyes szinten ez a fejlődésben mutatkozik meg, azért öltünk fel számtalan új testet örökkétartó létezésünk során hogy újabb és újabb dolgokat tapsztaljunk meg, és itt a létra felfelé vezet, tehát minden élet és tapasztalat az egyén fejlődését segíti.
Marivs
Szerintem abszolút semmi. Olyan az ember, mint a vírus. Engedelmeskedik a génjei szavának, és tönkretesz mindent, csak hogy a belékódolt értelmetlen dolgokat véghezvigye.
Megnézed a vírust: Elpusztítjaa sejteket, akár egy ember is, de miért? amint az ember meghal, meghal a vírus is.
Az ember képtelen kitörni a környezet és a DNS-e által rákényszerített határok közül. Teszi, amit tennie kell. Hogy ez vezet-e valahova, azt nem tudom, de szerintem maga az ember olyan, mint a kő. Annyi értelme van.
65amásodikonx500004/2b
*
?life465321567468456132165
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!